Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Frigărui apetisante cu bacon şi pui

Publicat:

Ingrediente

650 g piept de pui

450 g bacon

1 ceapa

sos de usturoi, dupa gust

bețe pentru frigarui

Mod de preparare

Speli pieptul de pui și il tai cubulețe. Amesteci cu sos de usturoi intr-un bol, acoperi și dai la frigider 1-2 ore. Așezi ingredientele pe bețele pentru frigarui, incepand de la capete cu fașiile de bacon și continuand cu pieptul de pui și ceapa feliata.

Pui frigaruile pe gratarul incins, 4-5 minute, pe fiecare parte, pana se rumenesc. Servești cu sos de usturoi.

Vezi cum se face checul cu doua straturi de ciocolata…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Cea mai ieftina reteta cu piept de pui. E rapida si iese un deliciu, o vei face mereu de acum

11:16, 13.03.2024 - Pieptul de pui este foarte versatil. Poate fi integrat in sandvișuri, salate, mancaruri sau alte rețete din bucatarie. Poate fi gatit simplu și servit ca fel principal de mancare. Bucatarul Ovidiu din Bacau, sau Barbosu, așa cum mai este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cea mai rapida rețeta cu…

Rețeta de weekend. Lasagna delicioasa, potrivita pentru o cina armonioasa in familie. Rețeta, pas cu pas

11:40, 08.03.2024 - Straturile de paste, sos de roșii, sos alb și mozzarella topita fac din lasagna o alegere perfecta pentru zilele de final de saptamana. Cea mai grea parte a prepararii este s-o lasi sa se odihneasca circa 15 minute dupa ce o scoti din cuptor. Aroma care umple bucataria te va face sa vrei sa o portionezi…

Romania importa masiv legume. Tarabele din piețe sunt pline cu ceapa, usturoi, roșii și cartofi de la straini

12:40, 01.03.2024 - Datele arata ca, in prezent, in Romania sunt 4.000 de hectare de solarii și sere folosite pentru legume. Asta in condițiile in care ar fi nevoie de cel puțin 20.000 de hectare, pentru a acoperi necesarul de consum. In lipsa acestora, țara noastra importa masiv legume.„Cumparai cu 15 lei ceapa, scrie…

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?