Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Cum se prepară tiramisu cu ciocolată albă

Publicat:

Prepari budinca cu ciocolata alba conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi o lași la racorit și o mixezi cu branza mascarpone. Torni un strat de crema in fiecare pahar și nivelezi.

Bați frișca tare, o pui in poș și decorezi fiecare pahar. Dai tiramisu la rece cateva ore.

Cum se face pieptul de pui cu verdețuri și lamaie.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz infiorator in Alba! Un barbat a fost ucis cu bestialitate de prietenul de pahar

13:00, 10.04.2024 - Intr-un incident șocant ce a avut loc in Alba, un barbat a fost ucis cu o bestialitate ingrozitoare de catre unul dintre așa-numiții sai "prieteni de pahar". Autoritațile locale sunt in alerta in urma acestui caz sinistru, iar investigațiile sunt in plina desfașurare.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de trufe de ciocolata alba cu ghimbir. Un dulce delicios pentru cei dragi

19:35, 04.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele deserturi și vrei sa incerci ceva nou, atunci gatește trufele de ciocolata alba cu ghimbir. Este un dulce delicios pentru cei dargi. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

VIDEO: Șoferițele din Sebeș au primit marțișoare și urari de 1 Martie, din partea polițiștilor rutieri

11:20, 01.03.2024 - VIDEO: Șoferițele din Sebeș au primit marțișoare și urari de 1 Martie, din partea polițiștilor rutieri Polițiștii rutieri din Sebeș au oprit vineri, 1 martie 2024, doamnele și domnișoarele din oraș, aflate in trafic.  Agenții polițiști le-au oferit femeilor cate un marțișor și le-au facut cate o urare…

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Rețeta originala de salata Caesar a lui Joseph Hadad. Cum se prepara, de fapt. Greșeala pe care sa nu o mai faci de acum inainte / VIDEO

11:05, 18.02.2024 - Fara indoiala, salata Caesar este una dintre cele mai celebre salate din lume. Deși o mulțime de persoane o prepara destul de des, puțini știu, de fapt, care este rețeta originala. Iata ce sfaturi a oferit celebrul chef Joseph Hadad.

Lava cake – rețeta delicioasa cu care nu dai greș

13:30, 11.02.2024 - Lava cake este un desert absolut minunat, indragit in lumea intreaga și este facut printr-o rețeța simpla, cu doar cateva ingrediente. Descopera rețeta originala de lava cake și alte lucruri interesante despre acest preparat delicios și elegant.Cine a inventat rețeta de lava cakeLava cake este un desert…

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?