Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reteta zilei: Cum prepari o salata delicioasa de dovleac

Publicat:

Salata cu dovleac este un rasfat in aceasta perioada. merge consumata ca atare (imbogatita cu bucatele de branza de capra si crutoane) sau ca atare, alaturi de carne la gratar.
Chec cu dovleac
INGREDIENTE
200 grame de dovleac bine copt (partea din mijloc, mai moale si mai dulce)
Un morcov
Un mar mare

Reteta de astazi: salata de vara

Salata verde, un foarte bun sedativ
 
Marar
O lingurita cu miere
O lingura de otet balsamic
Sare
Piper
Doua linguri de ulei de masline (sau de dovleac daca ai)
Doua linguri de…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șaorma de post delicioasa. Nici nu vei observa ca nu conține carne. Ce ingrediente poți folosi

17:25, 15.04.2024 - Șaorma este unul dintre preparatele preferate ale romanilor. Aceștia il savureaza indiferent de ocazie. Deși suntem in postul Paștelui, vedeta mancarurilor fast-food din Romania poate ramane pe masa.

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Supa cu un efect de 100 de ori mai mare decat antibioticele. Delicioasa și ușor de preparat, are efect și asupra celor rezistenți la medicamente

00:01, 13.03.2024 - Supa de usturoi ar putea fi o alternativa potrivita pentru persoanele care vor sa evite antibioticele. Supa de usturoi poate fi pana la de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele, sugereaza un studiu realizat de Universitatea din Washington.Usturoiul poate fi folosit pentru tratarea racelii, a…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Rețeta de weekend. Placinta dobrogeana cu foi, gustul de care nu te vei mai satura

16:05, 03.02.2024 - Placinta Dobrogeana - Ingrediente- Foi de placinta romaneasca din 500 g de faina- 1,2 kg de branza ușor sarata, grasa, ideal de oaie sau capra- 4-6 oua- Marar- Patrunjel (opțional)Daca optezi pentru varianta dulce:- 1,2 kg de branza dulce- 200 g zahar- 200 g stafide- Vanilie- Lamaie- PortocalaPlacinta…


Ce parere ai despre aceasta stire?