Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Ciorba de pui cu legume

Publicat:

Ciorba de pui cu legume Mod de preparare Ciorba de pui cu legume

Alegi orezul, il speli si il lasi la inmuiat in apa. Speli carnea si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare. Se spumeaza

Cand carnea a fiert se scoate pe o farfurie se curata de oase si pielite si se taie cubulete.

Se curata si se spala legumele se taie legumele cubulete si se pun la fiert in supa care arezultat dupa fierberea carnii.se adauga orezul si le mai fierbi impreuna 5 minute. La sfarsit se adauga pucatile de carne, se adauga sare si piper. Se drege cu un amestec de oua batute cu fain asi smantana.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…

Reteta de sloi de oaie. Reteta de sloi muntenesc de porc

09:06, 06.02.2024 - Sloiul este un preparat culinar gatit din carne de oaie, insa rețeta poate fi reinterpretata dupa bunul plac. Iata cum faci acasa racitura de oaie sau sloi de oaie, dar și care este cea mai buna rețeta de sloi muntenesc de porc.Sloiul este o mancare tradiționala, denumita și racitura ciobaneasca de…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…

Dorul de Spania, alinat cu o rețeta delicioasa. Cum faci paella cu fructe de mare: rețeta clasica, plina de arome

13:37, 18.01.2024 - Ingrediente: - 300 g orez- 2 rosii- ardei rosu gras- 5 catei de usturoi- condimente speciale pentru paella (care contin si sofran pentru culoare)- 12 creveti curatati- 10 raci- calmari 10 bucati- ulei de masline 50 ml-  carne de pui - o jumatate de pui,- sare, piper dupa gustPreparare:Se pune tigaia…

Ingredientele secrete pentru perișoare perfecte - 8 pași pentru o ciorba delicioasa

17:50, 05.01.2024 - Ingredientele secrete pentru perișoare perfectePentru perișoare ai nevoie de:250 g carne de vițel sau manzat30 g orez30 g faina1-2 albușuri de ou marePiper, marar1 lingurița ceapa tocataZeama se face cu urmatoarele ingrediente:1 kg oase de vițel1 l borș1 roșie1 ceapa1 ardei gras1-2 galbenușuri de ou100…

Ce trebuie sa pui in ciorba de perișoare pentru un gust desavarșit

10:50, 05.01.2024 - Ciorba de perișoare reprezinta una dintre cele mai indragite și populare mancaruri din bucataria romaneasca, cu o tradiție indelungata și variante specifice in diverse regiuni ale țarii. Rețeta perfecta a acestei delicatese o gasim in opera regretatului gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea sa „Bucate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?