Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RETETA: Tocanita de ciuperci cu legume, ideala dupa mesele imbelsugate de Sarbatori

Publicat:

Tocanita de ciuperci cu legume si patrunjel este ideala dupa mesele îmbelsugate de Sarbatori. 
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Rețeta de supa crema cu broccoli și legume. Este ideala in timpul postului

09:45, 07.04.2024 - Ne aflam in perioada Postului Paștelui, iar gospodinele pregatesc numeroase rețete unde nu se folosesc alimente provenite de la animale. Se pune accent pe cat mai multe legume, astfel ca supa crema este ideala de consumat. Este delicioasa și se prepara simplu.

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. E reteta ideala pentru cand esti pe fuga

09:40, 03.03.2024 - Daca nu aveți un cuptor disponibil pentru a face un desert, trebuie sa știți ca exista și alte prajituri care se pot prepara fara coacere. Iata cum se face prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. Se face rapid și simplu! Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor Prajiturile sunt adorate de toata…

MESELE DE SARBATORI Cererea pentru piata araba va decide preturile mieilor de Paste

13:45, 27.02.2024 - Oierii sustin ca pretul mielului de Paste va fi la 40-50 de lei kilogramul in carcasa, iar iezii vor fi mai ieftini, pentru ca vor fi mai mici. The post MESELE DE SARBATORI Cererea pentru piata araba va decide preturile mieilor de Paste first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.


Ce parere ai despre aceasta stire?