Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETĂ: Plăcintă de pui și legume la cuptor! Îți lasă gura apă

Publicat:

Daca nu ești un fan al mancarii nesanatoase de tip fast-food, dar nici al mancarii extrem de sanatoase, varianta de mijloc sta in cateva minute petrecute in bucatarie, pentru un rezultat cu adevarat gustos!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Rețeta de placinta vegana cu legume. Trebuie sa incerci aceasta delicatesa in timpul postului

00:05, 30.03.2024 - Placinta vegana cu legume este un preaprat de care poți sa te bucuri atat pe timpul postului, cat și in timpul anului, mai ales daca vrei sa pierzi cateva kilograme in plus. Este delicioasa, se gatește repede și trebuie neaparat sa o incerci! Prietenii și familia ta o vor adora!

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Cartofi cu malai, reteta la cuptor de care te vei indragosti. Uiti de carne cand ii mananci!

11:30, 08.03.2024 - Daca ești un fan al mancarurilor simple și delicioase, care au in compoziție cartofi, atunci ai ajuns in locul potrivit. Iata o rețeta captivanta și savuroasa de cartofi la cuptor in crusta de malai. Aceasta rețeta este simpla și ușor de preparat, dar folosește și ingrediente foarte accesibile, pe care…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Cum faci cea mai buna placinta cu avocado. Rețeta americana pe care trebuie sa o incerci

09:40, 16.02.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta americana de placinta cu avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obține un preparat ca la carte.

Rețeta de placinta englezeasca cu mere. Desertul cu care ii vei da gata pana și pe cei mai pretențioși musafiri

21:55, 01.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de placinta englezeasca cu mere. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!


Ce parere ai despre aceasta stire?