Rețeta lui Anni: Supă cremă de linte roșie
Publicat:O masa ce contine 200 de grame de linte gatita va asigura 200% din doza zilnica recomandata de molibden, 90% din necesarul zinic de acid folic si 63% din necesarul de fibra alimentara.
Reteta Supa crema de linte rosieIngrediente:
Linte rosie – 250 gr
Morcov – 1 buc.
Ceapa – 1 buc
Rosii – 2 buc
Ustoroi – 4/5 catei
Frunze de dafin -3 buc
Chimin macinat – 1 lingurita
Turmeric (curcuma) macinat – 1 lingurita
Boia iute sau dulce – 1 lingurita
Ulei – 2 linguri
Unt – 25 gr.
Suc de lamaie – 1 lingura
…Citeste articolul mai departe pe caon.ro…
Sursa articol: caon.ro
Stiri pe aceeasi tema
Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic
17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…
Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla
10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…
Prajitura cu dovleac și crema de branza
01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…
Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas
10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…
Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa
07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…
Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa
11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…
„Painea leneșului”- Rețeta simpla prin care vei obine același gust intens, dar fara framantarea aluatului
22:55, 31.01.2024 - Metoda painii fara framantare reprezinta o soluție ideala pentru persoanele care considera ca framantatul este o operațiune grea și solicitanta. Cu toate acestea, rezultatul final este la fel de satisfacator ca și la o paine framantata tradițional.Pasul 1: Prepararea aluatului Pregatirea aluatului este…