Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă excepțională de post! Chifteluțe din cartofi și varză acră, cu sos de ceapă

Publicat:

  In cele ce urmeaza iți recomandam o rețeta potrivita zilelor de post și nu numai. Sigur nu ai incercat acest preparat! Iata ce trebuie sa faci: Ingrediente: 300 g cartofi, 125 g varza murata, putin chimen si maghiran, margarina vegetala (sau ulei), 1-2 catei de usturoi, 60 g pesmet, sare, dupa gust, putina faina. ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

11:16, 21.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine. Desertul cu care sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete

09:01, 24.02.2024 - Rețeta de pandișpan cu cacao și vișine este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este desertul cu care vei reuși sa-ți surprinzi partenerul de Dragobete. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Minciunele pufoase și aromate, din doar patru ingrediente. O rețeta care iți va aminti de copilarie

12:15, 30.01.2024 - Minciunelele reprezinta un produs de patiserie dulce, tradițional, crocant. Se fac din aluat, care este modelat in panglici subțiri rasucite, prajite și presarate cu zahar pudra. Prezente in mod tradițional in mai multe bucatarii europene, minciunelele sunt cunoscute sub multe alte nume.Nu doar in partea…


Ce parere ai despre aceasta stire?