Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta de duminică: Ciuperci cu coniac

Publicat:

GdS va prezinta mai jos reteta unui delicios preparat de post pe baza de ciuperci, prezentata de site-ul practicinbucatarie.ro. De ce ingrediente ai nevoie: – 600 g ciuperci – 100 ml ulei – 2 linguri coniac – 1 legatura marar ...

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Rețeta de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

20:35, 20.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de cartofi cu ciuperci și ceapa la tigaie. Este un preparat delicios, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente…

Rețeta de supa crema de legume cu ciuperci. Ce sa gatești in prima zi din Postul Paștelui

16:40, 18.03.2024 - Știm cat de greu este sa gasești rețete delicioase de post, din acest motiv iți venim in ajutor. Suma crema de legume cu ciuperci este o adevarata delicatesa, este hranitoare și are foarte multe beneficii pentru sanatate. Iata cu ce sa te rasfeți in prima zi din post.

Pate de ciuperci și caju. O rețeta perfecta pentru perioada postului

19:20, 12.03.2024 - In cazul in care nu vrei sa cheltui foarte mulți bani pe conservele din supermarket, poți opta pentru a face pateu acasa, cu bani puțini și minimum de efort. Ei bine, pe langa gust, care va fi cu totul diferit de ce gasești in magazin, metodele de preparare și ingredientele puține, dar și simplitatea…

Rețeta de tocanița ungureasca cu ciuperci. Preparatul delicios pentru o cina in familie

09:00, 12.03.2024 - Rețeta de mai jos este una delcioasa, care se prepara simplu. Ai nevoie de cateva ingrediente, iar tocanița ta va fi una de excepție. O vei putea consuma alaturi de o garnituta, precum cartofi sau mamaliga.

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.

Rețeta de risotto cu ciuperci. Un preparat gustos și sanatos

10:00, 17.01.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri ți-am pregatit o rețeta simpla de risotto cu ciuperci. Este un preparat gustos și extrem de sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare delicioasa, dar și care este modul de preparare!

Cuvinte cheie:

reteta coniac ciuperci

Ce parere ai despre aceasta stire?