Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta de ciorbă rădăuțeană și secretele ei. Cum faci cea mai bună ciorbă rădăuțeană

Publicat:

O ciorba radauteana poate fi inclusa cu cinste intr-un meniu festiv si va fi savurata de toti mesenii. Este unul dintre cele mai apreciate preparate și extrem de consistenta. Ciorba radauțeana este tradiționala pentru intreaga Bucovina, regiune numita si patria smantanii. Acest fel de mancare se prepara la fel de repede ca o banala ciorba de pui. Ciorba radauteana, care se gatește mult mai ușor decat o ciorba de burta,  este apreciata chiar si de cei mai pretentiosi gurmanzi. Se spune ca inventatoarea rețetei, doamna , a descoperit acest mix de arome improvizand. Mai exact,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Hummus cu lipii grecesti

00:30, 08.03.2024 - Ingrediente: HUMMUS: 1 conserva mica de naut fiert 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de tahini (pasta de susan) 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper macinat sucul de la o jumatate de lamaie Se scurge nautul din conserva, pastrand lichidul. Adaugati intr-un blender ingredientele…

O ciorba tradiționala romaneasca, in topul celor mai bune supe din lume! Se afla in clasament inaintea gulaș-ului ori faimosei pho bo din Vietnam

13:20, 28.02.2024 - O ciorba romaneasca se afla in topul celor mai bune supe din lume! Ciorba radauțeana, preparatul delicious inventat relativ recent, insa devenit delicatesa tradiționala in ultimii 50 de ani pe mesele romanilor, a intrat in atenția popularei platforme de recomandari culinare in calatorii, Tasteatlas.com…

Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti

10:11, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…

Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit

14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…

Diferențele dintre ciorba radauțeana și „a la grec”? Pot fi usor confundate, multi romani nu stiu ce le deosebeste

13:06, 16.01.2024 - Ciorba radauțeana și ciorba „a la grec” sunt doua preparate extrem de indragite de romani, mai ales ca sunt de-a dreptul delicioase. Cele doua sunt adesea confundate, așa ca astazi va prezentam care sunt diferențele dintre ciorba radauțeana și „a la grec”. Majoritatea gospodinelor nu le știu sa le deosebeasca!…

Ce sa pui in apa in care fierbi carnea de gaina de țara. Asta e secretul batranelor de la țara. Iese delicioasa

16:16, 15.01.2024 - Gaina de la țara este mult mai gustoasa și mai sanatoasa fața de carnea pe care o cumparam din marile magazine. Cu toate acestea, nu este preferata tuturor, deoarece carnea este puțin mai tare. Aflați in randurile urmatoare un truc ușor care va va ajuta sa rezolvați aceasta problema. Cum poți fierbe…

Nu mai pune smantana in ciorba! Ingredientul lejer care o face si mai gustoasa, e reteta veche

14:01, 15.01.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai apreciate preparate de romani. Majoritatea gospodinelor știu sa il gateasca, dar nu toate cunosc faptul ca nu trebuie sa mai adauge smantana in ciorba. Un alt ingredient o face mai delicioasa și gustoasa. Iata care este rețeta veche propusa de toți bucatarii cu experiența!…


Ce parere ai despre aceasta stire?