Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui din cauza  lucrărilor de reparaţii. În ce zone se lucrează

Publicat:

Lucrarile de reparatii pe continua si miercuri, 25 octombrie. In intervalul orar 10.00 - 16.00 se vor executa lucrari de plombare a suprafetei carosabile pe A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre litoral, intre km 12 si 36, pe benzile unu si cea de urgenta, precum si pe celalalt sens de mers, intre km 36 si 20, pe aceleasi benzi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știri Constanta: ​Lucrari in cartierul Tomis Plus! Sunt anuntate restrictii de trafic

10:05, 15.04.2024 - Lucrarile de reabilitare a carosabilului acopera tot mai multe strazi din cartierul Tomis Plus Astazi, se va asfalta carosabilul pe strada Barcelona din cartierul Tomis Plus. Pana in prezent, s a reabilitat carosabilul pe strazile Napoli, Milano, Viena, Praga, Lyon si Bratislava. In intervalul orar…

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU): Constanta este un oras nespalat, il spala doar ploile, iar din cauza lucrarilor prost facute se inunda!

17:10, 09.04.2024 - Deputatul Stelian Ion, presedintele USR Constanta si candidatul Aliantei Dreapta Unita ADU pentru Primaria municipiului Constanta s a aflat astazi in studioul ZIUA LIVE pentru a discuta despre problemele reclamate de constanteni Printre acestea se numara lucrarile de reabilitare prost gestionate, lipsa…

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Restricții de trafic pe doua strazi din Timișoara, incepand din aceasta saptamana, din cauza lucrarilor Aquatim

12:40, 13.02.2024 - Lucrarile de extindere și reabilitare a rețelei de apa și de canalizare din Timișoara continua. Astfel, incepand de zilele viitoare, vor fi afectate parțial strazi. Pe Avram Imbroane, traficul va fi restricționat, iar pe Ulpia Traiana, inchis complet.

Autostrada A0 prinde contur. Inca doua loturi urmeaza sa fie finalizate

06:31, 08.02.2024 - ”Am verificat astazi lucrarile pe cele 2 loturi ale A0 Sud care urmeaza sa fie finalizate anul acesta. Pe cei 16,93 de km ai Lotului 1 (Glina-Vidra) lucrarile executate de antreprenorul turc au ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 85%. In functie de ritmul de lucru si de conditiile meteorologice,…

Restricții de circulație pe pasajul de pe Autostrada Soarelui. Sunt programate lucrari timp de doua zile

19:40, 02.02.2024 - Circulația rutiera pe pasajul de pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui) va fi inchisa temporar timp de doua zile, luni și marți, pentru lucrari la rampele de acces pe sensul Constanța - București.

Restricții de circulație pe pasajul de pe Autostrada Soarelui timp de doua zile

17:35, 02.02.2024 - Circulația rutiera pe pasajul de pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui) va fi inchisa temporar timp de doua zile, luni și marți, pentru lucrari la rampele de acces pe sensul Constanța - București. Cat timp este oprit traficul, se va circula pe bretelele l


Ce parere ai despre aceasta stire?