Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restaurantul care îi taxează în plus pe clienții care nu mănâncă tot din farfurie

Publicat:

Un restaurant din Cehia vrea sa combat risipa alimentara și a impus o taxa pentru clienții care nu mananca tot din farfurie. Restaurantele din Cehia arunca tone de mancare in fiecare zi. Mulți ar dori sa o ofere celor nevoiași, dar normele stricte de sanatate public ii impiedica. Acum, un restaurant din Louny, situat in... -ul Restaurantul care ii taxeaza in plus pe clienții care nu mananca tot din farfurie apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

GSP: Cat costa un meniu la restaurantul lui Rica Raducanu de pe litoral. Fostul portar servește la mese și interacționeaza cu clienții sai. „Acolo te baga lumea in seama”

16:35, 10.04.2024 - Legenda Rapidului, Rica Raducanu (77 de ani) e pasionat in continuare de fotbal, urmarește toate meciurile, insa vara are și alta ocupație: muncește la terasa lui de pe litoralul romanesc. Are și un ajutor de nadejde pe litoral, chiar varul lui.

ROMANIA PE CALEA EUROPEI Clienții vor primi la pachet ceea ce nu mai mananca in restaurante

14:45, 22.03.2024 - Clienții restaurantelor vor primi la pachet, gratuit, ceea ce nu mai mananca, așa cum se intampla... The post ROMANIA PE CALEA EUROPEI Clienții vor primi la pachet ceea ce nu mai mananca in restaurante first appeared on Informatia Zilei .

Noi reguli in restaurante și supermarketuri din 21 martie. Ce trebuie sa știe clienții

10:20, 21.03.2024 - Restaurantele și alte unitați de alimentație publica sunt obligate, din 21 martie 2024, sa aplice o serie de reguli privind reducerea risipei alimentare, noile dispoziții aplicandu-se și clienților.

Reguli noi in restaurante. Clienții vor putea lua la pachet, gratuit, ce nu mai mananca

09:46, 21.03.2024 - Clienții restaurantelor vor primi la pachet, gratuit, ce nu mananca, așa cum se intampla in restaurantele din vestul Europei și cele din Statele Unite. Este o masura din legea de combatere a risipei alimentare, promulgata de Klaus Iohannis.

Probleme la restaurantele McDonald’s din toata lumea

13:15, 15.03.2024 - Gigantul de fast-food McDonald’s a trebuit sa se lupte vineri dimineața cu probleme in Europa, Asia și Oceania. Din cauza unei defecțiuni IT larg raspandite, nu a fost posibila primirea comenzilor clienților prin intermediul sistemelor digitale, a informat BBC in aceasta dimineața. Se pare ca Suedia…

Austria vs. Romania: succes in retailul nostru, falimentar la ei și viceversa

08:05, 27.02.2024 - Intrarea in insolvența a filialei Pepco din Austria, anunțata la sfarșitul saptamanii trecute, a adus in atenție un fenomen care se manifesta de cațiva ani incoace. Rețele de retail care au un succes remarcabil in alte țari ale Europei se dovedesc falimentare in Austria. Și reciproc, retaileri tradiționali…

La mulți ani, Sheriff Targoviște! Restaurantul sarbatorește astazi cu reduceri aniversare

08:41, 10.02.2024 - La implinirea a șapte ani de activitate, restaurantul de fast-food autentinc romanesc din Targoviște iși intampina clienții cu reduceri impresionante, in locația din Aleea Sinaia, nr. 2. Aici a inceput povestea brandului Real Food Sheriff, restaurant de fast-food cu produse romanești, pregatite cu aparatura…

Cu cat se vinde o porție de vita Wagyu in restaurantele din Romania. Preparatul de lux a ajuns și in fermele romanești și are un preț fabulos

11:00, 21.01.2024 - Vita Wagyu este unul dintre cele mai luxoase și scumpe preparate din lume, intalnit la localuri exclusiviste. Ei bine, acest tip de carne a ajuns și in fermele din Romania. Iata cu cat de vinde in restaurantele din țara. Clienții trebuie sa scoata din buzunar o suma fabuloasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?