Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reprezentanții Continental premiază cei mai performanți studenți ai unui curs organizat la Universitatea Tehnică

Publicat:

Cursurile s-au desfasurat pe durata a opt saptamani, incepand din data de 9 octombrie, iar la acestea s-au inscris 300 de studenti din orice an de studiu. Ei au fost organizati in trei serii de predare, de cate 100 de participanti, facand cate un curs pe saptamana. Studentii au fost indrumati de specialisti in domeniu de la firma Continental, mai exact de , si . „Ideea acestui (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenții din echipa UTCN-SDC, premiați la Cluj dupa inca o clasare pe podium in SUA la competiția de inginerie seismica. Profesor: Universitați de top luau noție de la noi / Rector: „Așa se construiesc lucrurile mari!”

22:30, 22.04.2024 - O echipa de studenți de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a obținut, din nou un loc pe podium la o competiție de inginerie seismica, unde a reușit sa surclaseze zeci de universitați, multe dintre ele de renume.

Vrei sa fii pregatit in orice situație? Vino la cursurile de prim ajutor organizate de studentii medicinisti, la Iulius Mall!

15:35, 04.04.2024 - Stii cum sa acorzi primul ajutor in caz de urgenta? Potrivit statisticilor, doar doua din zece persoane detin astfel de cunostinte care pot face diferenta, in situatii critice. Vino in weekend, la Iulius Mall si invata cum sa salvezi viata unui om, la cursurile de prim ajutor pe care le vor sustine…

UTCN are un nou hub de inovare și antreprenoriat. Boc: ''Va apropia studenții de antreprenori''

14:05, 29.03.2024 - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a lansat Fundației Unitech, un centru de inovare și antreprenoriat, care va consolida colaborarea dintre mediul universitar și sectorul de afaceri, cercetatori, studenți.

Victorie sub Feleac, pentru „studenții albaiulieni”: Viitorul Cluj – CSU Alba Iulia 0-3 (0-0)

18:01, 15.03.2024 - CSU Alba Iulia a caștigat meritat prima confruntare externa din 2024, 3-0 (0-0) cu Viitorul Cluj, „lanterna roșie” a Seriei a IX-a din eșalonul terț. Succesul din penultima etapa a sezonului regular aduce 3 puncte prețioase in contul universitarilor, care aveau nevoie ca de aer de aceasta victorie pentru…

900 de studenți, in taberele de iarna organizate de Ministerul Familiei

23:45, 24.02.2024 - 900 de studenți au fost in taberele de iarna organizate de Ministerul Familiei. Acestea au avut loc in doua serii in luna februarie. Studenții s-au adunat in județele Brașov, Argeș, Suceava, Prahova și Sibiu.

Studentii vor avea posibilitatea, la cerere, sa dobandeasca cunostinte militare de baza in timpul vacantelor

19:10, 07.02.2024 - Legislatia privind pregatirea populatiei pentru aparare este in curs de actualizare. In paralel, MApN are in lucru si un proiect care se va adresa studentilor. Pe baza de voluntariat, acestia vor avea de asemenea posibilitatea sa obtina cunostinte militare de baza. Relateaza Catalin Purcaru: Studentii…

De ce a fost inventat Facebook, de fapt. Ce scop inițial avea aplicația

15:45, 06.02.2024 - Facebook este una dintre cele mai populare rețele de socializare din lume. Lansata pe data de 4 februarie 2004, in prezent are peste 3 miliarde de utilizatori. Cum a luat naștere Facebook și prin ce modificari a trecut de-a lungul timpului, aflați in randurile urmatoare. Cu ce scop a fost inventat Facebook…


Ce parere ai despre aceasta stire?