Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reportaj cu camera ascunsă printre tarabele cu produse perisabile din pieţe

Publicat:

La temperaturi atat de ridicate, am dat o raita prin piete si am gasit un dezastru. Mustele roiau pe tarabe, iar marfa perisabila era tinuta in conditii total nesigure. Cele mai periculoase sunt lactatele, ouale si mai ales pestele.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța ia masuri radicale impotriva fast fashion: Ce inseamna suprataxa de mediu pentru industria textila

01:05, 16.03.2024 - Camera inferioara a parlamentului Franței a susținut o serie de masuri pentru a face moda rapida la prețuri reduse, in special articolele produse de producatorii chinezi de masa. Votul de joi face din Franța prima țara din lume care "legifereaza pentru a limita excesele modei ultra-rapide", a declarat…

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a facut o descoperire infioratoare. Ce ii punea soțul in bautura

17:10, 28.02.2024 - O femeie din Texas susține ca a fost otravita de soțul ei in timp ce era insarcinata. Ea a ramas terifiata cand a aflat adevarul in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa pe care o instalase in bucatarie.

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a vazut ce-i punea soțul in bautura

13:40, 27.02.2024 - O femeie din Texas a povestit cum a aflat ca soțul ei a otravit-o in timp ce era insarcinata. Barbatul și-a recunoscut vinovația in fața instanței, insa a primit o pedeapsa redusa in urma unei ințelegeri judiciare.

Legumele din Romania au impanzit tarabele din piete. Vestea proasta: preturile ne lasa cu gura cascata!

14:06, 18.02.2024 - Pe tarabele din piete, au aparut primele verdeturi din Romania, in 2024. Daca producatorii au pastrat preturile de anul trecut ca sa nu-si piarda clientii, in piete romanii trebuie sa deschida portofelul larg. Urzicile si spanacul au preturi mai mari cu 20% fata de aceiasi perioada a anului trecut,…

Nunta de la A la Z. Ce spune Florentin Tuș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș

18:50, 02.02.2024 - Baia Mare Value Center gazduiește incepand de azi și pana duminica, inclusiv, un eveniment de tradiție organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, și anume Nunta de la A la Z. Un eveniment care se adreseaza celor care au in plan sa se casatoreasca in acest an. „Este prima manifestare expoziționala…

Reacția lui Dan Negru dupa ce i s-a propus sa candideze pentru scaunul de primar al Timișoarei: „Am crezut ca ma filmeaza cu camera ascunsa”

17:00, 11.01.2024 - Omul de televiziune Dan Negru a facut recent declarații despre o posibila candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei. Vedeta de la Kanal D a marturisit ca trei formațiuni politice importante i-au propus acest lucru.

Cum primea bani un padurar din Alba pentru furtul de arbori. A fost inregistrat cu camera ascunsa

09:55, 02.01.2024 - Cum primea bani un padurar din Alba pentru furtul de arbori. A fost inregistrat cu camera ascunsa Cum primea bani un padurar din Alba pentru furtul de arbori. A fost inregistrat cu camera ascunsa Tribunalul Alba a admis rechizitoriul procurorilor intr-un dosar in care un padurar este acuzat de luare…


Ce parere ai despre aceasta stire?