Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remus Truică află luni dacă scapă de controlul judiciar pentru a se putea prezenta la procesul de divorţ din Saint Martin

Publicat:

Fostul Șef de Cabinet a lui , , afla luni daca scapa de control judicar, informeaza B1 TV.

de au ramas sa se pronunțe in privinta contestatiei omului de afaceri, in dosarul megacreditelor BRD.

Truica este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, inșelaciune, instigare la inșelaciune, instigare la abuz in serviciu și spalare de bani.

O victima colaterala a acestei masuri este si , soția acestuia. Procesul de divort dintre cei doi este in plina desfasurare in .

Omul…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura importanta pe scena politica: Eugen Tomac a caștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

10:30, 18.04.2024 - Scandalul pentru conducerea PMP a fost tranșat de catre Curtea de Apel București. Eugen Tomac a caștigat și recursul in procesul pe care l-a avut cu Cristian Diaconescu, iar asta inseamna ca este liderul PMP.

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț

14:00, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Teren in Piata Ovidiu: Judecatorii din Bucuresti explica de ce UAT Constanta prin primar Vergil Chitac a pierdut procesul deschis de Banca Nationala a Romaniei (MOTIVARE+DOCUMENT)

17:00, 07.04.2024 - Procesul a inceput dupa ce BNR a apreciat ca Primaria Constanta nu a raspuns efectiv la solicitarea sa de a i fi comunicate documentele "care sa ateste apartenenta terenului in suprafata de 507 mp, situat in zona Portul Tomis, tronson 2, lot2, numar cadastral alocat 14637, cf.39552, la domeniul privat…

Patronul Fermei Dacilor unde au ars 8 oameni scapa de arestul la domiciliu. Cornel Dinicu, pus sub control judiciar pentru 60 de zile 

07:05, 26.03.2024 - Cornel Dinicu, patronul complexului turistic din Tohani unde au murit opt oameni in incendiul din 26 decembrie 2023, scapa de arestul la domiciliu si va fi cercetat sub control judiciar, a hotarat, luni, Judecatoria Ploiesti. Decizia nu este definitiva, informeaza Agerpres. Conform portalului instantelor…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!

Star Matinal. Gabi Badalau radiaza de fericire! Iubitul Biancai Dragușanu scapa de controlul judiciar / VIDEO

12:01, 15.03.2024 - Veste buna pentru Gabi Badalau! Afaceristul are toate motivele sa radieze de fericire in aceste momente, asta pentru ca scapa de controlul judiciar. Iubitul Biancai Dragușanu, victorie dupa un an. Decizia magistraților.

Primarița din Brusturi, judecata pentru tentativa de omor, scapa de controlul judiciar dupa mai bine de 20 de luni

11:45, 09.02.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, vineri, sa revoce controlul judiciar dispus in urma cu mai bine de 20 de luni, in mai 2022, in cazul primariței din comuna Brusturi, Livia Barlau, judecata pentru tentativa de omor.


Ce parere ai despre aceasta stire?