Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remedii de ajutor în gastrită şi ulcer

Publicat:

Greața, arsuri și dureri in capul pieptului sau al stomacului, care apar la scurt timp dupa masa și senzația de acru sunt simptome ale gastritei. Daca nu este tratata, acidul gastric distruge mucoasa stomacului și astfel se ajunge la ulcer.

"Primavara se acutizeaza o serie de afecțiuni digestive, precum gastrita și ulcerul, pentru ca organismul trebuie sa faca fața unui nou stres, reprezentat de schimbarea alimentației (mai multe cruditați, verdețuri), de accelerarea metabolismului, de marirea zilei cu mai puține ore de somn", spune apifitoterapeutul .

Ceaiurile

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

Diferența intre gastrita și ulcer. Sunt cele mai intalnite diagnostice primavara. Ce spun medicii

08:55, 03.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune care este diferența intre gastrita și ulcer. Sunt cele mai intalnite diagnostice primavara, in sezonul cald. Iata ce spun medicii despre aceste doua afecțiuni!

Primaria și Consiliul Județean Cluj se asociaza pentru realizarea trenului metropolitan. Studiile, finalizate primavara aceasta.

14:10, 05.03.2024 - Proiectul pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj va fi finalizat și prezentat public primavara aceasta, a aratat primarul Emil Boc. Primaria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Ceaiul care taie pofta de mancare. Exemple de lichid care ține la distanța nevoia de „ceva dulce”

12:50, 02.02.2024 - Ne straduim sa avem obiceiuri alimentare sanatoase dar știm cat de tentante pot fi anumite mancaruri și gustari. Deși exista multe metode care pretind ca țin aceste pofte la distanța, una, in special, a atras atenția nutriționiștilor in ultima vreme: ceaiurile pentru suprimarea poftei de mancare.Dar…

Ceaiurile care te scapa de greața! De ce este bine sa le consumi des

10:20, 01.02.2024 - Te confrunți cu o senzație de greața și nu știi ce sa faci? Iata cateva ceaiuri care te vor ajuta sa scapi de starea de rau. De ce estee bine sa le consumi des. Motivele pentru care sunt recomandate de specialiști.

Alimentele care devin toxice cand le punem in frigider! Multi romani le consuma fara sa știe

20:40, 31.01.2024 - Sunt mai multe alimente pe care oamenii le consuma fara sa știe ca ajung sa fie toxice. Iata alimentele despre care probabil nu știai ca devin toxice atunci cand sunt refrigerate."Mulți oameni nu știu asta, dar exista mai multe alimente care nu ar trebui sa intre in frigider… și oamenii inca le consuma”,…

Ceaiul care taie pofta de mancare. Exemple de lichid care ține la distanța nevoia de „ceva dulce”

15:41, 31.01.2024 - Ne straduim sa avem obiceiuri alimentare sanatoase dar știm cat de tentante pot fi anumite mancaruri și gustari. Deși exista multe metode care pretind ca țin aceste pofte la distanța, una, in special, a atras atenția nutriționiștilor in ultima vreme: ceaiurile pentru suprimarea poftei de mancare.Dar…

Ceaiurile bune pentru hipertensiunea arteriala. Remedii naturale cu beneficii pentru sanatate

09:25, 29.01.2024 - In lupta impotriva hipertensiunii arteriale, o serie de ceaiuri naturale au fost recunoscute pentru proprietațile lor benefice in reducerea tensiunii arteriale și imbunatațirea sanatații cardiovasculare. Remedii care iți pot fi de ajutor.


Ce parere ai despre aceasta stire?