Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle, descifrată de experți în limbajul trupului. Care este verdictul?

Publicat:

și , viitoarea soție a Prințului Harry, s-au afișat in public una langa cealalta, pentru a doua oara de la veștile despre nunta mezinului Prințului Charles. La summitul Fundației Regale, cele doua le-ai oferit experților in limbajul trupului posibilitatea de a analiza relația dintre cele doua, precum și diferențele dintre acestea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle a avut mai mulți iubiți decat se credea. Numele celebre care au fost ascunse pana acum

17:05, 16.04.2024 - Relația fiului cel mic al Regelui Charles cu actrița de peste Ocean a starnit numeroase controverse, in special din pricina faptului ca era o femeie divorțata. Inainte de a-l cunoaște pe Prințul Harry, Meghan Markle a avut mai mulți iubiți decat se credea. Pe lista cuceririlor se gasesc nume celebre,…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Cum a reactionat Kate Middleton cand Meghan Markle i-a urat „Insanatosire grabnica!”. La ce se rezuma relatia dintre cele doua: „Nu poate ierta”

09:06, 13.03.2024 - Meghan Markle a luat legatura cu Kate Middleton pentru a-i ura „Insanatosire grabnica!”. Cum a reacționat partenera de viața a Prințului William, moștenitor al tronului britanic, la mesajul ducesei a dezvaluit autorul regal Tom Quinn. „Nu poate ierta”. Meghan Markle a luat legatura cu Kate Middleton…

Kate Middleton se simte „abandonata” de Prințul William. Ce se intampla cu relația celor doi

13:20, 04.03.2024 - Publicul nu are acces la informații cu privire la starea de sanatate și procesul de recuperare dupa intervenția chirurgicala suferita de Prințesa de Wales. O povara grea a cazut acum pe umerii moștenitorului coroanei, iar acesta pare copleșit de indatoririle pe care le are de indeplinit. O sursa din…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?