Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina maneliştilor de la Botoşani s-a pozat complet nemachiată: CUM arată bruneta fără pic de fard - FOTOGALERIE

Publicat:

Narcisa manelista este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi si nu doar datorita machiajului, pentru ca a avut curaj sa apara fara niciun pic de fard in fata fanilor.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politia Romana scoate la concurs zeci de posturi de agent si conductor de caini. Care este condiția esențiala?

15:00, 20.03.2024 - Dosarele se pot depune pana la 3 aprilie.  „Este esential sa iti iubesti, sa iti ingrijesti si sa iti dresezi partenerul patruped!”, se arata in mesajul institutiei.  Posturile scoase la concurs se regasesc in toata tara. Opt dintre posturi sunt la Politia canina din cadrul Directiei Generale a Politiei…

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.

Așa arata lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea in play-out + programul complet

22:00, 11.03.2024 - Remiza dintre Oțelul Galați și Poli Iași, scor 1-1, a stabilit ierarhia finala a sezonului regulat din Superliga. Programul play-out-ului este acum cunoscut. U Cluj și UTA incep play-out-ul pe cele doua poziții care duc la barajul pentru Conference League. Locurile direct retrogradabile sunt ocupate…

OFICIAL: 25 de primari, viceprimari și consilieri județeni au intrat in PSD - FOTOGALERIE

18:35, 28.02.2024 - 13 primari, 10 viceprimari, 2 consilieri județeni și 2 tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alaturat astazi echipei PSD Botoșani, urmand ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024 sa candideze pe listele Partidului Social Democrat.

ACUM: Prim-vicepreședintele demisionar al PNL Botoșani, LIVE la ”Botoșaneanul TV” despre scandalul din partid – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 27.02.2024 - La doar patru zile de la intrarea oficiala a in PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime, Verginel Gireada, liberal de doua decenii, și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene.

Un tanar crescut de bunicii din Botoșani, cu o poveste demna de film, a impresionat la ”Romanii au talent” – VIDEO & FOTOGALERIE

09:35, 10.02.2024 - Emanuel Barica este primul participant care a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, in sezonul 14. Andi Moisescu este cel care l-a trimis direct in semifinale, iar povestea de viața a jucatorului este de-a dreptul emoționanta, arata Pro TV.

ACUM: Sorin Cornila la Botoșaneanul TV, bilanț la Prefectura cu ganduri de Primarie – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 30.01.2024 - In prima parte a lunii februarie, Sorin Cornila implinește doi ani de cand ocupa funcția de prefect al județului Botoșani. La ”Botoșaneanul TV” facem bilanțul celor peste 700 de zile trecute de la depunerea juramantului:


Ce parere ai despre aceasta stire?