Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rechizitoriul ruşinos făcut de un şef de judeţ unui manager de spital. „Angajaţii plecau cu mâncarea copiilor acasă”

Publicat:

Acuzatiile grave aduse la adresa fostei conduceri a institutiei vin din partea presedintelui , . Acesta sustine ca aparate noi noute nu erau folosite aproape decloc, pacientii fiind indrumati catre cabinetele medicale particulare ale medicilor din spital.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderii liberali din Iași concureaza in procese: Mihai Chirica și Costel Alexe candideaza in 2024 cu un bagaj de patru dosare penale trimise in judecata

12:55, 24.04.2024 - Primarul Iașiului, Mihai Chirica, și colegul sau de partid, Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, au fiecare cate doua trimiteri in judecata pentru fapte comise in exercițiul funcției publice, cu care intra in cursa electorala pentru un nou mandat.Primarul Iașiului a fost trimis in judecata…

Barbat din Sibiu, mort din cauza rujeolei. S-a tratat acasa și starea lui s-a agravat

19:55, 11.04.2024 - S-a inregistrat inca un deces din cauza rujeolei! Un barbat s-a stins din viața pe patul de spital, in Sibiu! Acesta s-a imbolnavit, dar o lunga perioada s-a tratat singur, la el acasa. Starea lui s-a agravat, insa, dar și cand a ajuns la spital a refuzat mai multe forme de tratament. In cele din urma,…

Ce sa adaugi la final in mancarea de urzici. Ingredientul care o face fina și gustoasa, va ieși ca la bunica acasa

20:40, 24.03.2024 - Daca vrei sa o transformi intr-un deliciu ce iți va incanta familia și musafirii, trebuie doar sa adaugi un ingredient, la final, in mancarea de urzici. Acesta o face fina și gustoasa, exact ca la bunica acasa. Un alt vestitor al primaverii Nu doar ghioceii sunt vestitorii primaverii! Pe tarabele piețelor…

Ce cadou a primit Radu Ayan, in ziua in care a ajuns acasa din spital. Baiețelul de 2 ani, disparut in Botoșani, a fost in culmea fericirii / FOTO

16:00, 22.03.2024 - A fost o zi speciala pentru familia lui Radu Ayan. Dupa cinci zile in care a stat in spital, baiatul din Botoșani a fost dus acasa de parinții lui. Copilul a avut parte de o surpriza uriașa, caci la el acasa l-a așteptat un cadou special, cu o semnificație profunda pentru el!

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!

(foto) Un batran, disparut de trei zile de acasa, gasit intr-o groapa de 30 de metri: Barbatul, transportat la spital

09:50, 08.02.2024 - Un barbat in varsta de 77 de ani a fost scapat de catre salvatorii din Rezina, dupa ce acesta a cazut intr-o surpatura din preajma satului Lalova. Barbatul era disparut de acasa de trei zile.

Tratamentul cu antibiotice in randul copiilor. Manager de spital: „Eu, ca parinte, nu aș face asta”

15:10, 07.02.2024 - Cel puțin trei sferturi dintre bolile cu febra ale copilului sunt produse de viroze și nu se trateaza cu antibiotic, dar parinții sunt tentați sa administreze antibiotic. Declarațiile vin in contextul discuțiilor privind administrarea antibioticelor fara rețeta.

Reacția lui Alexandru Rafila, dupa ce o femeie care a facut infarct a fost trimisa acasa din spital. Medicii i-au recomandat sa ia nurofen: ”Am auzit...”

12:56, 01.02.2024 - Un caz șocant a ajuns in atenția tuturor. O femeie care a ajuns la spital, dupa ce a facut infarct, a fost trimisa acasa de medici și i s-a recomandat sa se trateze singura cu un nurofen, deși se afla intr-un pericol uriaș. Iata ce reacție a avut Alexandru Rafila, dupa ce i s-a amintit de acest incident.


Ce parere ai despre aceasta stire?