Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl copiilor agresati de politistul suspectat de pedofilie face declaraţii halucinante: „Fetița mea mi-a arătat doar semne, unde a fost pupată, ne-a arătat că a pupat-o pe obraz, pe gură, pe burtă!”

Publicat:

Episodul din lift a lasat rani adanci in sufletul baiatului de noua ani. Este in stare de soc, se teme sa mai iasa singur din casa si ii roaga pe parinti sa incuie usa chiar si cand duc gunoiul la ghena. Barbatul a povestit ca baiatul se simte vinovat ca nu a putut opri abuzurile la care a fost supusa sora lui de cinci ani. Cei doi copii sunt acum consiliati psihologic.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shimb acid de replici la TV, in scandalul Șoșoaca. Diana: "Silvestru e chel, are burta, e un violent". Silvestru: "Daca divorțat nu pot, macar vaduv sa ajung"

17:46, 15.04.2024 - "Este o autosesizare a Parchetului impotriva lui Silvestru Sosoaca si s-a inceput urmarirea in cazul lui.Sunt foarte multe probe depuse de mine, foarte multe filmari cu violentele, mai ales dupa ce instanta l-a condamnat pentru ultraj.Nimeni nu are dreptul sa hartuiasca, nici macar pe internet, nicio…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații halucinante: „Vlad nu a consumat atunci“ VIDEO

15:31, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai (Constanța), a fost prezent, marti, 9 aprilie 2024, la Tribunalul Bucuresti. Mihail Pascu este judecat impreuna cu Miruna, fosta soție, și cu fiul Vlad, pentru trafic de droguri.

Femeile mutilate de medicul estetician din Constanța au facut declarații halucinante! Cat de grava a fost starea lor, dupa intervenții: ”Eram umflata, eram vanata”

22:30, 14.03.2024 - O mulțime de femei au fost mutilate de un medic estetician, care acum are probleme grave cu legea. Victimele lui Hussein Shamieh au facut marturisiri halucinante despre ceea ce au trait pe patul de operație, dar și despre cat de grava a fost starea lor dupa intervențiile chirurgicale.

Caz socant in Bucuresti! Un instructor de inot, suspectat ca ar fi violat o fetita de 7 ani

18:05, 14.02.2024 - La data de 13 februarie, in jurul orei 20,30, Sectia 6 Politie a fost sesizata de o femeie cu privire la faptul ca fiica sa, in varsta de sapte ani, ar fi fost victima unei infractiuni de viol, banuit de comiterea faptei fiind instructorul de inot. Evenimentul ar fi avut loc in incinta unui bazin de…

Șeful PSD Valcea explodeaza dupa ce un lider PNL a cerut alianța cu AUR: Sunt declarații halucinante!

13:00, 14.02.2024 - Presedintele filialei judetene PNL Valcea, deputatul Cristian Buican, se arata dispus sa faca alianta inclusiv cu AUR, pentru a ”contracara influenta PSD” in acest judet. Declaratia a fost facuta in cadrul unei recente conferinte de presa si preluata intr-un mesaj postat pe Facebook de PNL Valcea. In…

Mama din Galați, care și-a ucis fetița de 9 ani, locuia in chirie. Proprietara apartamentului a facut declarații: ”Stiam ca are...”

20:50, 31.01.2024 - Mama criminala din Galați locuia cu chirie alaturi de fiicele sale, iar in acea locuința aveau loc toate scenel de coșmar. Proprietara care i-a inchiriat apartamentul a facut declarații, precizand ce detalii știa despre femeie. Micuța ei a fost supusa unor chinuri ingrozitoare, conform ranilor de pe…

Cu ce probleme se confrunta Rose! Fetița brunetei a avut nevoie de ajutorul specialiștilor. Vedeta se ocupa singura de creșterea copiilor / VIDEO

23:50, 24.01.2024 - Cu ce probleme se confrunta Rose dupa ce a devenit mama pentru a doua oara. Bruneta ne-a oferit un interviu exclusiv despre greșelile facute in creșterea fetițelor ei. Cum arata viața fostului manechin.


Ce parere ai despre aceasta stire?