Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan și Dani și-au tatuat pe brațe chipul lui Horia Brenciu

Publicat:

Glumele se țin lanț la audițiile X Factor pentru noul sezon, astfel ca cei doi prezentatori ai show-ului, Razvan și Dani, îi țin isonul showman-ului .

Neobosit și prezent peste tot, Brenciu a avut parte în timpul filmarilor de o surpriza din partea celor doi prezentatori. Razvan și Dani au pașit pe scena cu un look neașteptat: cei doi și-au tatuat pe braț chipul lui , spre amuzamentul tuturor. Apariția a dat naștere unui lung șir de glume, astfel ca întreaga sala a fost cuprinsa de aplauze și hohote de râs.

Cum le-a venit ideea…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Emma Ștefan și Tavi Colen, poveste de dragoste ca in filme! Cei doi și-au adus aminte de inceputul relației lor / VIDEO

12:35, 01.03.2024 - Emma Ștefan și Tavi Colen au venit in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și au vorbit despre relația lor. Cei doi au o poveste de dragoste ca in filme și sunt impreuna de 14 ani! In cadrul emisiunii, aceștia și-au adus aminte de inceputul relației frumoase de iubire pe care o…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Cine este Erika Isac, artista care a lansat melodia „Macarena”. A participat la „X Factor” și l-a impresionat pe Ștefan Banica

15:51, 19.02.2024 - Erika Isac a luat cu asalt industria muzicala cu piesa sa „Macarena”, care a devenit rapid virala și a ajuns pe locul 1 in trending pe YouTube. Melodia a starnit o serie de opinii controversate in mediul online, iar mulți s-au intrebat cine este Erika Isac.La doar 24 de ani, Erika Isac este considerata…

Gabriela Prisacariu a aflat despre aventurile amoroase ale lui Dani Oțil: „Trebuie sa ințeleaga ca am 12 ani de viața in fața ei”. Ce a invațat de la Anna Lesko

11:56, 05.02.2024 - Dani Oțil a facut recent dezvaluiri despre viața sa intima dinainte de a fi cu Gabriela Prisacariu, iar dezvaluirile picante au ajuns și la urechile soției sale. Prezentatorul TV a spus ca Anna Lesko, artista pe care a adorat-o la un moment dat, i-a spus o vorba pe care nu o va uita niciodata.Invitat…

Neatza cu Razvan și Dani. Mesajul transmis de Ramona Olaru cu privire la luna februarie. Gluma spusa de asistenta TV

09:10, 02.02.2024 - Emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 este plina de umor și reușește sa aduca zambetul pe buze tuturor telespectatorilor, deoarece Ramona Olaru spune zilnic glume. In aceasta dimineața, asistenta TV a transmis un mesaj cu privire la luna februarie. Iata ce banc a spus vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?