Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan și Dani au primit cadou un hit la intoarcerea din vacanta

Publicat:

Luni, 31 august, echipa Neatza se intoarce din vacanța și aterizeaza... fix la mare!  Primele ediții Neatza cu Razvan și Dani, intre 31 august și 4 septembrie, se vor desfașura la mare, in stațiunea Mamaia, pe plaja . Cu invitați speciali, nisip, mare, soare, cafea pe plaja și multe povești stranse pe perioada vacanței, echipa Neatza e pregatita pentru noul sezon.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

(video) Guțul primește un salariu mai mare ca al Maiei Sandu: „Problema e alta. Pentru ce si de la cine a primit 25 mii euro cadou, ce a facut?

12:11, 10.04.2024 - Maia Sandu a fost intrebata de ce primește un salariu mai mic ca Evghenia Guțul. Șefa statului a explicat ca nu cunoaște de ce se intampla acest lucru și a menționat ca problema nu consta in venitul oficial. „Bașcana a primit 25 mii euro cadou, aici e intrebarea cea mare”, a declarat președinta intr-un…

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ionița și Viorica de la Clejani, cadou fabulos din partea lui Jonny Depp: ”Marele actor mi-a facut...” / VIDEO

12:40, 22.03.2024 - Ionița și Viorica de la Clejani au o relație foarte apropiata cu Johnny Deep, dupa cum chiar ei au declarat, astfel ca a fost o placere pentru celebrul actor sa ii faca un cadou fabulos lui Ionița de la Clejani. Iata ce a primit și care a fost reacția lui!

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?