Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război TOTAL în lumea spionajului între SUA și Rusia: Moscova acuză Washingtonul că au reținut un cetățean rus

Publicat:

Ministerul de Externe rus a anuntat sambata ca au retinut un cetatean rus, la cateva zile dupa ce Moscova a retinut un fost puscas marin american sub banuiala de spionaj, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Fostul puscas marin a fost arestat de Serviciul federal de securitate rus (FSB) pe data de 28 decembrie. Familia sa a negat acuzatiile si a afirmat ca se afla in Rusia pentru a participa la casatoria unui prieten.

Ministerul de Externe rus a afirmat sambata ca SUA l-au retinut pe cetateanul rus in de Nord…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serviciul de securitate rus examineaza cererea de a ancheta implicarea Occidentului in atentatul de la Moscova

13:35, 27.03.2024 - Anchetatorii de stat din Rusia au anuntat miercuri ca vor studia cererea unor parlamentari de a investiga ceea ce acestia au numit „organizarea, finantarea si executarea de acte teroriste" impotriva Rusiei de catre Statele Unite si alte tari occidentale, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia se pregatește de un atac major al SUA, pe propriul teritoriu: alerta maxima la Kremlin

18:31, 11.03.2024 - Serviciul de informatii externe (SVR) al regimului lui Vladimir Putin a acuzat luni Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, informeaza…

Serviciile secrete rusesti acuza SUA ca vor sa se amestece in alegerile prezidentiale. „Washingtonul are planuri sa atace cibernetic”

14:55, 11.03.2024 - Serviciul de Informatii Externe al Rusiei (SVR) a acuzat, luni, Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

UE ii da Rusiei o lovitura suprema! Moscova reacționeaza dur: 'E un jaf!'

12:31, 13.02.2024 - UE a adoptat o lege pentru a retrage profiturile extraordinare obținute din activele inghețate ale Bancii Centrale ruse, a spus luni, intr-un prim pas concret catre obiectivul blocului de a utiliza banii pentru a finanța reconstrucția Ucrainei, relateaza Reuters. Ministerul rus de Externe a catalogat…

Rusia lanseaza acuzații extrem de grave, in cazul avionului doborat pe teritoriul sau

10:15, 07.02.2024 - Statele Unite au acuzat marti Rusia ca a tras cel putin noua rachete furnizate de Coreea de Nord asupra Ucrainei, in timp ce Moscova a catalogat Washingtonul drept "complice direct" la doborarea unui avion militar rusesc de transport luna trecuta, transmite Reuters, informeaza News.ro.Ambasadorul…

Rusia l-a convocat pe ambasadorul Frantei dupa informatii privind prezenta unor mercenari francezi in Ucraina

19:40, 18.01.2024 - Rusia l-a convocat joi pe ambasadorul Frantei la Ministerul de Externe, la o zi dupa ce Moscova a anuntat ca fortele sale au ucis mercenari francezi in Ucraina, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Rusia acuza SUA de piraterie de secol XXI: „Furtul de proprietate de stat, privata si publica a devenit o marca a anglo-saxonilor”

15:25, 12.01.2024 - Ministerul de Externe rus a calificat vineri planul Statelor Unite de a confisca pana la 300 miliarde de dolari in active suverane ruse inghetate, pentru a contribui la reconstructia Ucrainei, drept „piraterie de secolul al XXI-lea”, si a afirmat ca, intr-un astfel de caz, Moscova va riposta dur, transmite…


Ce parere ai despre aceasta stire?