Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război Ponta-Dragnea! Liderul Pro România, ieșire explozivă la adresa președintelui PSD: "Mafiotul (...). Se poartă ca Hitler în buncăr"

Publicat:

Schimbul de replici acide intre și continua. Razboiul dintre , fostul premeir , și liderul PSD, , este in toi. a declarat ieri la Reșița, ca formațiunea condusa de Ponta este una plina de securiști, care i-ar fi terorizat familia. vine cu un raspuns.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Rusia caștiga razboiul in Ucraina, in lipsa ajutorului american pentru Kiev, spune Zelenski | Cel mai dur avertisment al președintelui ucrainean

08:25, 08.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut ca țara sa va pierde razboiul cu Rusia in cazul in care Congresul Statelor Unite ale Americii nu va debloca ajutorul militar de zeci de miliarde de dolari pentru Kiev.

Viziteu, aparat ca pe vremea lui Dragnea și comparat cu Navalnii. Lider USR, atac furibund la adresa DNA

10:10, 17.03.2024 - Conducerea Uniunii Salvați Romania se face scut in jurul primarilor cercetați de DNA sau trimiși in judecata. Primarul Bacaului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, suspect intr-un dosar de corupție, este aparat așa cum pe vremuri numai liderul PSD Liviu Dragnea o facea. Viziteu și ceilalți edili USR cu…

Victor Ponta remarca coincidențe incredibile la Congresul PPE: moment greu pentru liberali

18:21, 06.03.2024 - Liderul Pro Romania, Victor Ponta, remarca faptul ca liderii PPE s-au mai reunit in Congres, la București, și in anul 2012. Ponta remarca faptul ca atunci liderii PPE veneau sa-l susțina pe Traian Basescu, care pierduse susținerea populara, la fel ca și Klaus Iohannis acum. De asemenea, Ponta remarca…

„Mi-au pus pistolul la cap!”. Mascații au greșit adresa și au spart ușa unei familii cu copil mic, pe cand cautau niște hoți

10:21, 01.03.2024 - Incident grav la Reșita, unde mascații de la trupele speciale au greșit adresa și au intrat intr-o casa unde au bagat in sperieți o familie... The post „Mi-au pus pistolul la cap!”. Mascații au greșit adresa și au spart ușa unei familii cu copil mic, pe cand cautau niște hoți appeared first on Special…

Mascații au greșit iar adresa. „M-au luat din somn. Mi-au speriat copilul“. Reacția Poliției VIDEO

11:20, 29.02.2024 - Un barbat din Resita a povestit ca s-a trezit in dimineața zilei de 23 februarie cu politistii de la trupele speciale la usa, care i-au pus pistolul la cap in fata copilului sau, care are patru ani.

ROȘIA MONTANA Cioloș reia acuzațiile la adresa lui Ponta, Ciolacu și a PSD

14:16, 09.02.2024 - Fostul premier, europarlamentarul Dacian Cioloș lanseaza noi acuzații la adresa lui Victor Ponta, PSD și a premierului Marcel Ciolac in cazul Roșia Montana. The post ROȘIA MONTANA Cioloș reia acuzațiile la adresa lui Ponta, Ciolacu și a PSD first appeared on Informatia Zilei .

Atac fara precedent al PSD la adresa PNL: „A devenit partidul penalilor, cu girul președintelui Ciuca”

17:11, 01.02.2024 - Bogdan Balaniscu, șef al PSD Iași și secretar de stat, susține ca PNL a devenit „partidul penalilor”, in condițiile in care liberalii nu au luat decizii ferme in ceea ce privește cazurile lui Iulian Dumitrescu și Mihai Chirica.


Ce parere ai despre aceasta stire?