Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raportul MCV: Consiliul Superior al Magistraturii, aspru criticat

Publicat:

al Magistraturii este din nou aspru criticat în noul raport MCV, în care Comisia spune ca, în continuare, instituția nu își îndeplinește rolul de a asigura un sistem de control și echilibru eficient,

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Ce subiecte se regases pe agenda

09:45, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Al 3-lea magistrat la CSJ, cu acte in regula: CSM a acceptat raportul Pre-Vetting a procurorului Sergiu Brigai, candidat la funcția de judecator al Curții

11:40, 27.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat raportul Comisiei Pre-Vetting pe procurorul Sergiu Brigai, candidatul la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție. Astfel, acesta este al treilea judecator la CSJ, care a promovat evaluarea externa a integritații etice și financiare și a…

Inca o judecatoare de la CSJ, cu acte in regula: CSM a acceptat raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica

12:31, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat astazi raportul Comisiei Pre-Vetting pe Viorica Puica, președinta interimara a Curții Supreme de Justiție, care ocupa și fotoliul de magistrata la Curtea Constituționala. Astfel, aceasta este a doua judecatoare in funcție al Curții Supreme de Justiție care…

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.

CSM a acceptat raportul Pre-Vetting pe primul judecator de la CSJ care a promovat evaluarea: Despre cine este vorba

15:05, 14.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii a acceptat raportul Comisiei Pre-Vetting pe magistrata Aliona Miron. Astfel, aceasta este prima judecatoare in funcție al Curții Supreme de Justiție care a promovat evaluarea externa a integritații etice și financiare și a fost acceptata de CSM.


Ce parere ai despre aceasta stire?