Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rafaelo, ne-ai demonstrat că poți!!! Acesta este, fără îndoială, cel mai pătrunzător moment! Râuri de lacrimi la X Factor

Publicat:

este un EXEMPLU! De voința, de ambiție, de sensibilitate! Are o poveste de viața grea, dar viitorul lui  se anunța frumos. În lupta pentru cele șase scaune din echipa lui Brenciu, puștiul a oferit o noua repriza emoționanta.

Viața nu e întotdeauna dreapta, dar soarele reușește sa rasara chiar și atunci când te aștepți mai puțin. Povestea lui e scrisa cu dezamagiri, întrebari și lacrimi. Chiar și din partea lui Ștefan Banica, care, la audiții, a fost impresionat iremediabil de adolescentul de 16 ani.

Acum s-a luptat pentru…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Cine dintre cei patru jurați nu va avea echipa in sezonul 13. Concurenții au fost șocați de veste: ”Un moment nefericit” / VIDEO

23:30, 17.04.2024 - Veste incredibila la Chefi la cuțite! Unul dintre jurați a aflat ca nu va avea echipa in sezonul 13 și un concurent iși va pierde cuțitul de aur. Ultimul anunț al Irinei Fodor i-a șocat pe concurenți, caci nu se așteptau la acest lucru. Iata noile reguli și ce se va intampla cu cuțitul sau de aur.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Bravo, tata! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys intr-o noua varianta

01:06, 01.04.2024 - In al șaptelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni merge la Dan Bursuc pentru sfaturi, dar și cum trupa Lucky Boys s-a reunit. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Chef Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”, are o poveste de viața impresionanta: „Opt luni am plans”

22:11, 16.03.2024 - Pe 18 martie, Antena 1 va inaugura sezonul 13 Chefi la cuțite cu jurații Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner, maeștrii gastronomiei care se vor intrece in arena incinsa a amuletelor.

Cine este Remus Iosub, cunoscut in mediul online drept „Ramore”. „Nu a facut Ceaușescu in 25 de ani, ce a facut iUmor pentru mine!”

17:05, 15.02.2024 - Remus Iosub, caștigatorul iUmor sezonul 13, revine in postura de invitat special la premiera iUmor, sezonul 16, difuzata duminica de la 21:00, la Antena 1Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminica, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY și va aduce in fața…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștefan Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

00:05, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?