Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radu Banciu: A ieșit un adevărat show în Parlament. Este doar începutul

Publicat:

"Cica a ieșit un adevarat show in Parlament, un moment pe care il putem numi chiar halucinant, dar are și o doza de amuzament in el. In timp ce la microfon vorbea de la USR pe legile justiției, un grup de senatori PSD a decis sa le intoarca serviciul protestatarilor USR. (...) Ai spune ca este o batalie pe viața și pe moarte", a spus .

"Nu este ce pare a fi, intrucat nu este nici pe departe o lupta pe viața și pe moarte aici. Este o lupta de jocuri intre ei, oamenii sunt ignorați in totalitate, nu se ține cont de dorințele lor și cred ca asta este doar inceputul",…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Alfred Simonis: „Am depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca Guvernul sa susțina financiar repatrierea romanilor care iși pierd viața in strainatate”

10:45, 12.03.2024 - Alfred Simonis: „Am depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca Guvernul sa susțina financiar repatrierea romanilor care iși pierd viața in strainatate”. Am depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca Guvernul Romaniei sa susțina...

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Zelenski anunța ca Rusia planuiește o noua ofensiva pentru inceputul verii. „Ne vom pregati pentru lupta”

08:20, 26.02.2024 - Rusia se pregatește sa lanseze o ofensiva in Ucraina in primavara sau la inceputul verii, avertizeaza președintele Volodimir Zelenski, precizand ca Ucraina va fi pregatita de lupta. „Rusia se va pregati pentru acțiuni de contraofensiva la inceputul verii sau la sfarșitul lunii mai, daca va putea”, a…

Cele 3 lucruri de care ai nevoie in viata in functie de zodie. Asa vei fi fericit cu adevarat

09:20, 23.02.2024 - Oricat de diferiți am fi cu toții, fiecare persoana de pe planeta iși dorește un singur lucru, și anume sa afle cum sa fie mai fericita. Se pare ca putem afla asta, in funcție de zodia in care ne-am nascut. Așa ca, te invitam sa afli care sunt cele 3 lucruri de care ai nevoie […] The post Cele 3 lucruri…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?