Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rachel Bilson are probleme după naştere! Vedeta se luptă cu kilogramele rămase! Cum arată acum

Publicat:

O cunoscuta vedeta de la Hollywood se lupta cu kilogramele în plus. Sarcina si-a pus amprenta asupra ei. Desi a nascut de aproape o luna aceasta nu reuseste sa piarda în greutate.



a iesit în public prima data dupa nasterea fetitei sale. Aceasta pare sa nu-si fi revenit dupa ce a devenit mama. Vedeta a ramas în urma sarcinii cu câteva kilograme în plus. Primele imagini cu ea în public, dupa nasterea fetitei, demonstreaza acest lucru.



traieste o frumoasa poveste…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Regina Camilla, primele dezvaluiri despre cum se simte Kate acum. Ce a facut public despre Prințesa de Wales

21:05, 27.03.2024 - Miercuri, 27 martie 2024, Regina Camilla a facut primele declarații despre starea lui Kate Middleton, la un eveniment la care a participat in orașul Shrewsbury. Anunțul vine dupa ce soția Prințului William a anunțat, in urma cu cateva zile, ca sufera de cancer. Foto Soția monarhului Charles, la zi cu…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Anca Serea, probleme de sanatate. Ce spune vedeta despre starea ei: ”Așa se prezinta situația” / FOTO

11:56, 12.03.2024 - Anca Serea se confrunta cu probleme de sanatate și pare ca simptomele nu mai trec. Dupa ce micuții ei au avut stari de stari și au primit diferite diagnostice de boala, mamica a preluat de la ei. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie și le-a aratat fanilor chipul ei, avand pete roșii…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Primarul Dorin Nistor: „Municipiul Sebeș a contractat primele 9 autobuze electrice”

21:55, 20.02.2024 - Primarul Dorin Nistor a anunțat ca Municipiul Sebeș a contractat primele 9 autobuze electrice, cu scopul imbunatațirii serviciului public local de transport calatori. „Anul 2024 este cel in care Sebeșul va consemna un mare pas pentru imbunatațirea serviciului public local de transport oferit cetațenilor…

Gabi Badalau, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi facut o noua cucerire: o colega de sala cu Andreea Ligia. Cum a comentat speculațiile despre presupusa sarcina a tinerei / VIDEO

12:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau a fost, de curand, implicat intr-un triunghi amoros, dupa ce s-a spus ca ar avea o relație cu o antrenoare de fitness, pe nume Andreea Ligia. Situația pare ca s-a complicat, dupa ce au aparut informații in presa potrivit carora omul de afaceri i-ar fi facut curte unei alte antrenoare.

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?