Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSD Vaslui tine cu Dragnea: Nu putem accepta autonomizarea deciziilor Guvernului

Publicat:

Presedintele PSD Vaslui, , sustine ca PSD nu poate accepta o autonomizare totala a deciziilor Guvernului, fiind asteptate in sedinta CEx de luni clarificari din partea premierului fata de mai multe chestiuni.

a declarat, sambata, corespondentului Mediafax, ca este nevoie in permanenta de consultare, in conditiile in care ar fi lucruri pe care majoritatea nu le poate accepta, iar atunci echipa guvernamentala trebuie sa isi revizuiasca solicitarile.

"Voi sustine in CEx o linie mediana, vom vedea ce rezulta in urma discutiilor, poate vine…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O prima ințelegere in Coaliție: candidați comuni pentru sectoarele Capitalei. S-au stabilit numele pentru 1 și 2

22:21, 14.03.2024 - Coaliția PSD-PNL nu s-a pus de acord pentru o candidatura comuna la Primaria Capitalei, dar lucrurile se clarifica la nivelul sectoarelor. Coaliția PSD-PNL ar fi ajuns la un acord pentru a prezenta liste comune la alegerile locale din sectoarele Capitalei, conform unor surse politice . Decizia ar fi…

Sedința decisiva. PSD-PNL, unde ne grabim?

20:00, 14.03.2024 - In sedinta coalitiei nu s-a  decid candidatul pentru Primaria Capitalei.  Nu se știe nici acum daca vor merge separat sau vor avea un candidat comun. Decizia a fost amanata pentru duminica. Pana in acest momnet, social-democratii  au susținut  in acest moment ca vor merge cu Gabriela Firea, iar daca…

Președintele PSD Vaslui, despre fostul lider Dumitru Buzatu, acum in arest: „Nu toti avem aceleasi naravuri”

15:56, 23.02.2024 - Presedintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, a declarat ca organizatia pe care o conduce nu are de ce sa plateasca din punct de vedere electoral pentru ceea ce s-a intamplat cu fostul lider, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mita.

Marcel Ciolacu: „Niciodata, PSD nu va sustine un independent la prezidentiale. Sigur, dupa ce i-am propus lui Geoana, am sunat-o si pe Diana Sosoaca pentru functia de premier”

16:30, 13.02.2024 - Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana, exclus din partid, afirma ca oficiali ai PSD, printre care Marcel Ciolacu, au mers la el ”in birou” sa ii ceara sa candideze pentru alegerile prezidentiale. Marcel Ciolacu infirma. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis marți secretarului general adjunct…

Președintele interimar al PSD Vaslui, Adrian Solomon, loial inaintașului sau: „Nu ma voi dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu“

19:10, 23.01.2024 - Deputatul PSD Adrian Solomon, președinte interimar al PSD Vaslui, a declarat ca nu se va dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu, pe care il cunoaște de 22 de ani. Solomon spune ca așteapta ca fostul lider al organizației județene sa fie eliberat pentru a putea discuta cu acesta.

Solomon (PSD Vaslui): Nu ma voi dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu

16:00, 22.01.2024 - Presedintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se va dezice niciodata de fostul lider al organizatiei judetene, Dumitru Buzatu, in prezent arestat preventiv pentru luare de mita.


Ce parere ai despre aceasta stire?