Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Provocare supremă! La aniversarea celor 22 de ani, vedetele i-au făcut tort Antenei 1

Publicat:

Astazi, 29 noiembrie, Antena 1 aniverseaza 22 de ani de la prima emisie. Evenimentul va fi marcat prin programe live și ediții speciale ce se vor desfașura de-a lungul întregii zile.

Neatza cu Razvan si Dani&"  a dat startul unei zile de sarbatoare. Platoul este plin cu artiști în voga, iar prima provocare le-a dus pe vedete direct în bucataria lui Vladuț.

, , , Randi. Uddi, Jo, și s-au întrecut într-un concurs inedit de ornat torturi.

Ce a ieșit? Ei bine, treaba…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Prezentatorul TV a facut lumina: „Un moment...” / VIDEO

19:00, 04.03.2024 - Dani Oțil a fost banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, pe vremea cand cei doi aveau o relație. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a facut lumina in acest caz. Iata ce marturisiri a facut prezentatorul emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu!

Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Ce mesaj primise prezentatorul: „Ea s-a prins dupa cațiva ani”

13:25, 03.03.2024 - Dani Oțil a povestit o intamplare neștiuta pana acum, de cand forma un cuplu cu Mihaela Radulescu. Aceasta a crezut ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, colegul lui de la matinalul de la Antena 1, insa adevarul e altul. Dani Oțil și Mihaela Radulescu au trait o frumoasa poveste de iubire timp de cinci…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și Mihai Zmarandescu, antrenament de kickboxing in platou: „A avut determinarea...” / VIDEO

14:51, 27.02.2024 - Ramona Olaru s-a apucat de un sport foarte interesant. In ediția de astazi a emisiunii neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, asistenta TV și Mihai Zmarandescu au facut un antrenament de kickboxing in platou. Iata cum s-au descurcat cei doi!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Cum a inceput relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi. Și-a cunoscut iubitul cand inca era casatorita

16:55, 29.01.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi formeaza un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor a starnit multe controverse la inceput. Cuplul a povestit cum s-a cunoscut, dar și cum a inceput povestea lor de dragoste.„Power Couple Romania – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu, incepe…

Daiana Anghel și Sorin Gonțea iși testeaza relația la Power Couple. „Sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celalalt”

17:50, 25.01.2024 - Power Couple Romania – La bine și la greu, prezentata de Dani Oțil, vine din 5 februarie la Antena 1 cu un mix uimitor de probe, ce va purta perechile de concurenți printr-un roller coaster al celor intense trairi, concursul provocandu-i pe participanți sa-și descopere partenerii de viața intr-o lumina…

Ce se intampla cu cei doi copii ai Flaviei Mihașan dupa ce s-a desparțit de Marius Moldovan. „Eu așa mi-am facut programul”

11:20, 23.01.2024 - Flavia Mihașan și Mrius Moldovan desparțit upa o relație care dura de cativa ani. Vedeta de la Antena 1 a facut primele marturisiri despre acest subiect și a spus cum iși organizeaza timpul pentru a sta cu cei doi copii ai lor, Carol și Tudor.Flavia iși imparte timpul in așa fel incat sa le fie alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?