Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest în stradă, patriotism în rândul elevilor de la Pedagogic: VEZI în GALERIE FOTO ce au făcut la balul bobocilor

Publicat:

Chiar daca nu au putut lua parte la manifestarile publice organizate in aceasta seara, de joi, elevii de la din Botoșani au fost cu sufletul alaturi de protestari și  s-au rugat preț de cateva minute pentru cei din Colectiv, care au plecat mult prea devreme dintre noi .

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acțiune de prevenire a consumului de droguri, in randul elevilor Colegiului Național „Vladimir Streinu” din Gaești

21:35, 13.02.2024 - Pe parcursul zilei de luni, 12 februarie, intr-un dialog deschis, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiza și Prevenire a Criminalitații au discutat cu elevii din clasa a IX-a de la Colegiul Național ”Vladimir Streinu” din orașul Gaești despre riscurile asociate consumului de substanțe interzise.…

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Dej / Maria Forna, semnal de alarma: „Consumul acestor substanțe curma destine”

15:50, 09.02.2024 - Peste 400 de elevi, parinți și profesori din municipiul Dej au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.

Langa noi: O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberata de un maxi-taxi, in municipiul Suceava

10:50, 03.02.2024 - Langa noi: O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberata de un maxi-taxi, in municipiul Suceava O femeie si-a pierdut viata dupa ce a fost spulberata de un maxi-taxi. Martorii sustin ca victima traversa strada printr-un loc nepermis. Accidentul mortal s-a produs pe o strada din municipiul Suceava.…


Ce parere ai despre aceasta stire?