Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorii universitari care au obţinut un înlocuitor natural pentru colorantul chimic din carne care provoacă cancer

Publicat:

, si sunt profesori la Facultatea de din Galati si au reusit, in urma mai multor luni de cercetare in laborator, sa obtina un colorant natural in locul azotitului de sodiu, o substanta chimica folosita in prezent pentru a da o culoare placuta carnii si produselor din carne, dar care s-a dovedit stiintific ca produce cancer.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Știrile Antena Stars. Painea cu gust de carne a fost inventata la Galați. Declarațiile exclusive ale celor care au facut-o: "Ne adresam consumatorilor..." / VIDEO

20:50, 13.03.2024 - Painea cu gust de carne a fost inventata la Galați. Friptura nu se vede, dar se poate simți. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria alimentelor. 

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

A 83-a aniversare: Constanteanca Guner Akmolla, promotoare a culturii si istoriei tatarilor in volumele sale

17:05, 14.01.2024 - Maine, pe 15 ianuarie, Guner Akmolla implineste 83 de ani Guner Akmolla s a nascut pe 15 ianuarie 1941, la Albesti, judetul Constanta. Ea a terminat studiile pre universitare la Galati, absolvind Institutul Pedagogic de 3 ani. A urmat Facultatea de Filologie, sectia limba romana, in cadrul Universitatii…


Ce parere ai despre aceasta stire?