Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procesul “rebelilor” catalani începe astăzi şi va fi transmis în direct pe internet

Publicat:

Liderii miscarii separatiste din Catalonia ajung astazi in fata  judecatorilor spanioli. 12 fosti membri ai guvernului regional sunt acuzati de rebeliune dupa organizarea referendumului de independenta din 1 octombrie 2017.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație in procesul dintre Narcisa Balaban și fostul iubit! Magistrații il trimit direct in detenție

22:50, 15.04.2024 - Rasturnare de situație in procesul in care Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guța, se judeca cu fostul partener de viața, dupa ce, in urma cu patru ani, femeia care i-a oferit manelistului un copil, a fost batuta cu bestialitate.

20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO. Ce mesaje au transmis liderii politici

16:25, 29.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, Guvernul, premierul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciuca, ministra de Externe, dar și miniștrul Apararii Naționale și cel al Afacerilor Interne, au transmis mesaje cu prilejul aniversarii a 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO.

Liderii PNL iau pulsul diasporei: romanii din Spania cer blocarea extremismului

20:05, 16.03.2024 - Astazi, liderii PNL Nicolae Ciuca, Lucian Bode și Rareș Bogdan au vizitat diaspora romana din Spania. Au avut loc intalniri cu membrii comunitații romanești și preoții romani din Spania. Intr-un an electoral tensionat, mesajul romanilor stabiliți in Spania catre reprezentanții PNL a fost clar: ascensiunea…

Ciuca in Spania: Vizita la o companie din Catalonia cu cei mai mulți romani angajați

17:50, 15.03.2024 - Astazi, președintele PNL, impreuna cu secretarul general Lucian Bode și prim-vicepreședintele Rareș Bogdan, au vizitat unul dintre lanțurile de abatoare din Catalonia cu cei mai mulți romani angajați. Mai precis, jumatate dintre cei aproape 400 de angajați sunt romani. Liderii PNL au discutat cu aceștia…

Procesul 2 Mai: Sebastian Olariu ar fi implinit maine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul sau (VIDEO)

10:26, 14.03.2024 - La Judecatoria Mangalia a avut loc astazi, 14 martie 2024 al doilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei La iesirea din sala de judecata,…

Florin Piersic, mesaj in direct pentru Simona Halep! Ce i-a transmis indragitul actor clujean: „Pentru asta ma pregatesc intens”

11:05, 08.03.2024 - Nadia Comaneci și Florin Piersic i-au pregatit Simonei Halep o surpriza, un mesaj calduros, in timpul unei intervenții televizate, dupa ce campioana a obținut victoria la TAS.Marea gimnasta a lumii Nadia Comaneci, prima care a obținut vreodata nota 10,  i-a transmis un mesaj campioanei mondiale…

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

Catalin Bordea, mesaj tranșant pe Internet. Ce a transmis celebrul comediant: „Narcisist suna...” / FOTO

16:00, 27.01.2024 - Catalin Bordea a postat pe Internet un mesaj tranșant. Celebrul comediant a facut o postare pe rețelele de socializare cu care a reușit sa-și surprinda fanii. Iata ce a transmis juratul de la iUmor!


Ce parere ai despre aceasta stire?