Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Problemele cu care se confruntă Cornelia Catanga, după ce a fost externată! "În spital m-am speriat"

Publicat:

a fost externata duminica, dupa ce a petrecut o saptamana in spital, in urma unui stop cardio-respirator. Cantareata se simte bine, insa timp de doua luni trebuie sa fie in repaus total. De asemenea, se confrunta si cu alte probleme. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

Torma: Este de datoria noastra sa va asiguram cele mai bune condiții de trai!

16:46, 18.03.2024 - MOLDOVA NOUA – Este declarația senatorului carașean la Moldova Noua, dupa ce a ascultat problemele cu care se confrunta cetațenii! Senatorul Adrian Torma a fost prezent, sambata, la Moldova Noua, unde a avut o intalnire cu o parte din membrii Organizației Pensionarilor din oraș. „Am ascultat nemulțumirea…

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, la un pas de moarte in Turcia. Cantareața a ajuns in stare grava la spital: ”Probabil nu mai traiam” / VIDEO

18:31, 06.03.2024 - Otilia Bilionera, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara risca sa aiba un sfarșit tragic, in urma cu cațiva ani. A ajuns la spital in stare grava, avand hemoragie interna și totul s-a datorat in urma unor dureri carora nu le-a dat importanța.

Iuliana Beregoi s-a operat! Cantareața a scapat de problemele cu care se confrunta: „Cel mai mare pas din viața mea” / FOTO

13:45, 28.02.2024 - Iuliana Beregoi are motive sa radieze de fericire. Artista a reușit sa scape de probleme, dupa ce s-a operat. De ce e avut nevoie tanara cantareața de ajutor medical. Ce mesaj emoționant a postat pe o rețea de socializare.

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns la spital: „O noapte alba...” / FOTO

13:25, 24.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns de urgența la spital, dupa ce seara trecuta s-a simțit foarte rau. Iata ce a pațit baiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postari au facut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

Kate Middleton a fost externata, dupa doua saptamani petrecute in spital. Cat de grave sunt problemele de sanatate ale Prințesei de Wales

22:15, 30.01.2024 - Kate Middleton se confrunta cu probleme de sanatate! Prințesa de Wales și-a petrecut doua saptamani in spital, iar acum a fost externata. In timpul in care a fost sub supravegherea medicilor, Kate Middleton ar fi fost supusa unei intervenții chirurgicale!

Ramona de la Clejani a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus un diagnostic care a speriat-o teribil: ”Țipam și nu știam ce sa fac”

23:30, 29.01.2024 - Ramona de la Clejani a trecut prin clipe de panica in urma cu doar cateva seri. Cantareața a ajuns de urgența la spital dupa ce a simțit ințepaturi in zona inimii. Iata ce diagnostic i-au pus medicii și ce e nevoita artista sa faca de acum inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?