Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul și singurul român care a ajuns în SPAȚIU a primit titlul de Doctor Honoris Causa la Cluj – FOTO

Publicat:

, primul roman care a ajuns in spațiu, a primit, miercuri, titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Primul și singurul roman care a ajuns in 1981 in spațiu este printre cei 550 de oameni care au ajuns in cosmos, ocupand poziția 103 și propulsand astfel Romania pe locul 11 in topul țarilor care au trimis oameni in spațiu. “Am decis sa ii acordam domnului titlul Doctor Honoris Causa, la propunerea Facultații de Știința și . este printre cei 550 de oameni din lume care au…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta CFR-ului a capitulat, dar i-a pus gand rau FCSB-ului: „Daca raman, la anul vreau titlul! Simt ca pot ajuta echipa”

08:25, 15.04.2024 - Omar El Kaddouri (33 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj cu peste 100 de meciuri in Serie A, a analizat infrangerea cu FCSB, 0-1, admite ca obiectivul echipei este acum locul 2 și spune ca vrea sa continue la Cluj-Napoca și sa devina campion alaturi de vișinii. La inceputul anului, CFR Cluj l-a convins…

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a acordat titlul de Doctor Honoris Causa domnului Prof. dr. ing. Gigel Paraschiv

10:36, 04.03.2024 - In spiritul unei nobile tradiții academice, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a acordat vineri, 1 martie 2024, titlul de Doctor Honoris Causa domnului Prof. dr. ing. Gigel Paraschiv, Prorector la Universitatea Naționala de Știința și Tehnologie Politehnica București (UNSTPB) și Secretar de…

Marcel Boloș, despre reformele fiscale: Taxele și impozitele vor fi modificate din 2025

09:35, 27.02.2024 - Cel care administreaza banii țarii spune ca trebuie luata o decizie asupra modului de impozitare, daca va fi pastrata cota unica sau daca trebuie impus impozitul progresiv. „Anul 2024 a fost anul declarat cu zero impozite si taxe si acest lucru este legiferat in Legea bugetului de stat. Dar angajamentul…

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din Romania prezinta Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, intre 21 și 31 martie la București și in alte 12 orașe

11:01, 21.02.2024 - In anul centenarului sau, Institutul Francez din Romania organizeaza cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se va desfașura in perioada 21-31 martie la București și in alte 12 orașe din țara: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Brașov, Br

Festivalul Filmului Francez, in perioada 21 – 31 martie in Bucuresti si alte 12 orase din tara

00:31, 21.02.2024 - Institutul Francez din Romania organizeaza, in anul centenarului sau, cea de-a 28-a editie a Festivalului Filmului Francez, informeaza un comunicat transmis, marti, AGERPRES. Festivalul se va desfasura in perioada 21 – 31 martie la Bucuresti si in alte 12 orase din tara: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi,…

Universitatea Ovidius Constanta: Stagiu de practica extracurriculara la Bruxelles pentru studentii Facultatii de Știinte ale Naturii si Știinte Agricole

13:41, 08.02.2024 - Stagiu de practica extracurriculara la Bruxelles pentru studentii Facultatii de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole Universitatea Ovidius din Constanta UOC , prin Facultatea de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole FSNSA , in colaborare cu Universitatea din Bucuresti, drept coordonator, Universitatea…

„Nu e pentru cei slabi de inima”. Experiența unui student indonezian in Cluj-Napoca

12:05, 30.01.2024 - Rafly a venit din Indonezia sa studieze Jurnalism la Cluj-Napoca, prin intermediul uneia dintre bursele oferite de Guvernul Romaniei tinerilor din țarile non-UE. Acesta povestește, in limba romana, pentru publicația Școala 9, cum a fost calatoria sa educaționala la noi, de la proceduri și cum se descurca…

Proiect de știința participativa pentru elevi, profesori, voluntari și comunitațile locale din Geoparc

13:25, 29.01.2024 - Calitatea surselor alternative de apa (ex. fantani, izvoare) de pe teritoriul Geoparcului Internațional UNESCO Țara Hațegului și in ce masura consumul apei are impact asupra schimbarilor climatice și a calitații vieții noastre vor fi analizate in cadrul unui proiect de știința participativa (citizen…


Ce parere ai despre aceasta stire?