Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele sărbători alături de iubit? Iată ce trebuie să faci ca să nu o dai în bară

Publicat:

Pentru multi dintre noi sarbatorile de iarna sunt un prilej de bucurie, insa pentru altii reprezinta o adevarata proba! Ei bine, cuplurile care sunt la inceput de drum considera aceasta perioada una extreme de dificila care le pune relatia in pericol.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iasmina Halas, primele imagini alaturi de noul iubit! Ce spun parinții blondinei despre barbatul din viața ei: ”Nu ne-am mutat impreuna, dar ne intalnim zilnic”

10:55, 03.04.2024 - Iasmina Halas e cea mai fericita, asta pentru ca blondina iubește din nou și e intr-o noua relație. Tanara ne vorbește despre partenerul ei și ne spune ca momentan parinții sai nu l-au cunoscut. Avem și primele imagini cu ei, insa vedeta nu vrea sa dea ”prea multe din casa”.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Colegii Andreei, tanara ucisa de iubit in Timișoara, regreta profund pierderea ei. S-au prezentat inca de la primele ore la IML: ”Sa sfarșești așa...”

14:50, 25.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia Andreei, tanara ucisa de criminalul din Timișoara. Parinții ei s-au prezentat la IML pentru a-i prelua trupul neinsuflețit, iar acolo au fost intampinați de colegii studentei, care le-au fost alaturi. Ei bine, cei care au cunoscut-o au facut declarații prin care și-au…

Violeta Banica are iubit la 16 ani. Cum arata tanarul, fata Andreei Marin și a lui Ștefan Banica jr. a publicat primele imagini FOTO

16:35, 14.03.2024 - O premiera emoționanta, dovada clara ca fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Banica nu mai este o copila, ci o tanara femeie ce traiește una dintre cele mai frumoase momente din viața. La 16 ani, Violeta Banica are iubit. Adolescenta a facut chiar ea marea dezvaluire, imaginile publicate in mediul online…

Primele imagini cu Adriana Irimescu și noul ei iubit! Cat de romantici sunt fosta partenera a lui Alexandru Papadopol și barbatul misterios! / PAPARAZZI

23:20, 03.03.2024 - Dupa desparțirea de Alexandru Papadopol, Adriana Irimescu iubește din nou! Paparazzii Spynews.ro au surprins primele imagini cu actrița și noul ei iubit, in ipostaze romantice! Deși nu a mai fost vazuta de mult timp in astfel de momente, Adriana Irimescu nu se pare ca nu il ascunde pe barbatul misterios!…

Elisa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Primele imagini cu burtica de graviduța: „Te-am iubit de la inceput” / FOTO

16:30, 17.02.2024 - Elișa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Vestea a fost data chiar de ea, prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a postat o serie de poze cu care și-a bucurat urmaritorii. Iata primele imagini cu burtica de graviduța a tinerei!

Cuvinte cheie:

primele iubit

Ce parere ai despre aceasta stire?