Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu Gabriela Cristea şi cea de-a doua fetiţă! Sunt absolut superbe! FOTO

Publicat:

a devenit mamica pentru prima oara in aceasta dimineata. Fetita ei s-a nascut in jurul orei 10:30, cu o greutate de 2,7 kilograme! Emotii peste emotii, iar acum, moderatoarea de la a facut publica prima fotografie cu micuta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Andra Volos, primele imagini din noua casa. Cum arata locuința pe care a cumparat-o impreuna cu Lele: „Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot” / FOTO

21:31, 02.02.2024 - Viața Andrei Volos și a lui Lele s-a schimbat radical de cand a aparut pe lume fiica lor și asta nu este tot. Manelistul și iubita lui au decis sa se mute și in casa noua, așa ca, s-au ocupat de amenajare inca de cand șatena era insarcinata.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.

Alina Eremia, ceruta in casatorie intr-un paradis exotic. Inelul de logodna este special, primele imagini

12:00, 25.01.2024 - Alina Eremia este in culmea fericirii! Solista a spus marele „DA!”, in timpul vacanței exotice. Alina a primit inelul de logodna dupa 8 ani de relație. Pe rețelele de socializare, cantareața le-a aratat fanilor ce bijuterie superba a primit din partea lui Edy Barbu. Alina Eremia a primit inelul de logodna…


Ce parere ai despre aceasta stire?