Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu Hugo Chavez pe patul de spital

Publicat:

, , spitalizat in Cuba pentru tratarea cancerului, este intubat, anunta Guvernul de la Caracas, care a difuzat primele imagini cu seful statului pe patul de spital, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Știrile Antena Stars. Primele imagini cu Florin Salam, dupa ce a ieșit de la audieri. Ce a declarat manelistul / VIDEO

16:06, 14.03.2024 - Avem primele imagini cu Florin Salam dupa ce a ieșit de la audieri. Manelistul s-a indreptat catre mașina de poliție, fiind reținut pentru 24 de ani, in calitate de suspect in dosarul in care ar fi implicat. Iata ce a spus cand a ieșit din sala!

Maluma a devenit tata și a publicat primele imagini cu bebelușul: „Dragostea vieții noastre”

17:45, 12.03.2024 - Pe 9 martie, Maluma a devenit tatal unei fetițe și a distribuit pe Instagram primele imagini cu micuța, pe care o numește „dragostea vieții noastre”. La varsta de 30 de ani, cantarețul columbian a anunțat sosirea pe lume a fiicei lor, Paris Londono Gomez, și a distribuit trei fotografii cu ea imediat…

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.

Reporterul Xtra Night Show, Elisa Roman, a spus „Da”. Primele imagini de la cununia civila / FOTO

14:35, 01.03.2024 - Zi speciala pentru Elisa Roman. Reporterul de la Xtra Night Show și iubitul ei și-au dus relația la urmatorul nivel. Cei doi s-au casatorit civil astazi. Primele imagini din ziua in care au spus cel mai hotarat „Da”.

Cum arata noul metrou din București, dar și pe ce magistrala va circula. Primele imagini cu trenul Alstom Metropolis / FOTO

19:35, 30.01.2024 - Au aparut primele imagini cu trenul Alstom Metropolis. Iata cum arata noul metrou, dar și pe ce magistrala va circula. Fotografiile au fost postate de catre un angajat al Metrorex pe o rețea de socializare.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Ion Țiriac, mega-proiect in Otopeni » Primele imagini și cat costa complexul sportiv Țiriac City

11:45, 30.01.2024 - Ion Țiriac (84 de ani) vrea sa faca o academie de tenis, o sala de sport, un stadion de tenis, un bazin de inot și o sala pentru gimnastica. Intregul complex se va numi Țiriac City. Omul de afaceri vrea sa investeasca 100-150 de milioane de euro in campusul din Otopeni, acolo unde a construit deja un…


Ce parere ai despre aceasta stire?