Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu bărbatul ucis în Italia, în timp ce îşi apăra soţia! Cum arată atacatorii lui

Publicat:

Tragedia petrecuta, astazi, în Italia a socat o lume întreaga. Un barbat a fost ucis de un grup de tunisieni la ieșirea dintr-un local de noapte, în timp ce încerca sa îsi apere sotia de viol. Cei patru atacatori l-au lovit pe acesta în cap cu o ranga, iar pe femeie au violat-o de mai multe ori.

, în vârsta de 38 de ani, se afla de un an de zile în Italia, lucrând în agricultura, iar aseara a iesit cu sotia sa în oras pentru a-si sarbatori ziua de nastere. Cei patru tunisieni

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Catrinel Menghia, din nou mamica. Primele imagini cu bebelușul

11:10, 27.03.2024 - Catrinel Menghia, din nou mamica. Primele imagini cu bebelușul Catrinel Menghia este pentru a doua oara mama. Fostul model, in prezent actrița in Italia, a luat pe toata lumea prin surprindere cand a anunțat ca este insarcinata, chiar in noaptea de Revelion. Atunci, Catrinel a postat prima oara, pe…

Primele imagini de la locul de veci al lui Marius Țepeliga. Lautarul mort dupa lupta cu o boala grava a fost inmormantat / FOTO

11:15, 18.03.2024 - Marius Țepeliga a murit in urma cu mai bine de o saptamana. In urma cu cateva zile, familia l-a condus pe ultimul drum. Soția și apropiații și-au dorit mai mult ca niciodata discreție in aceasta perioada.

Primele imagini de la inmormantarea lui Gabi Stangau! Soția violonistului, Diana, nu s-a putut dezlipi de sicriu / FOTO

15:45, 21.02.2024 - Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stangau. Celebrul violonist a fost astazi inmormantat. In mediul online, au aparut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lautarii au venit și au cantat melodii triste, in memoria lui Gabi Stangau.

FOTO | Primele imagini cu premierul Ciolacu in audiența la Papa Francisc

12:40, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut joi dimineața o audiența la Sanctitatea Sa Papa Francisc. De asemenea, el a avut o intrevedere cu cardinalul secretar de stat Pietro Parolin. Pentru Papa Francisc, delegația romana a pregatit un tablou semnat de Marian Furtuna, realizat in amitirea vizitei in Romania…

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Mireasa, sezon 5. Alina, primele imagini cu chipul fiului sau și al lui Valentin. Cu cine seamana micuțul

20:35, 29.01.2024 - Alina, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a distribuit in mediul online un filmuleț adorabil in care apare fiul sau. Soția lui Valentin nu a mai ținut cont de nimic și le-a aratat susținatorilor chipul baiețelului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?