Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOMBA! Anca Turcasiu si "VINDE" CORPUL pentru 2.000 de euro

Publicat:

In toamna acestui an s-a zvonit ca divorteaza de sotul sau iar ca urmare vedeta a revenit in prim plan. Si datorita capitalului de imagine dobandit in ultimele luni, Anca este protagonista unei reclame TV pentru care a incasat bani frumosi.

Citiți mai multe pe Cancan.

 

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni. Alerta cu bomba la bordul unui avion turcesc

22:35, 12.04.2024 - Aeronava care ircula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, a anunțat un post TV.Știre in curs de actualizare.

Ludovic Orban detoneaza bomba in scandalul incompatibilitații lui Catalin Cirstoiu: 'Sigur am trimis raportul la ANI'

20:00, 08.04.2024 - Fostul premier al Romaniei, Ludovic Orban - cel care era in funcție in 2020 cand Corpul de Control al prim-ministrului a efectuat un control la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti,  condus de medicul Catalin Cirstoiu - a incercat sa faca lumina in acest scandal.

Loredana Groza, surprinsa cand se saruta cu un actor celebru. Horia Brenciu și Anca Țurcașiu au asistat la moment

14:50, 28.02.2024 - Loredana Groza a fost surprinsa in timp ce se saruta cu Stuart Hickey, celebrul actor de musical. Cantareața se pregatește intens pentru spectacolul „Mamma Mia” alaturi de colegii sai.Loredana Groza și celebrul actor de musical, Stuart Hickey, se pregatesc sa faca senzație pe scena in musicalul „Mamma…

Iarna se intoarce puternic in Romania: Pe ce data revin ninsorile in țara noastra ( AccuWeather)

09:30, 28.02.2024 - Conform prognozei meteorologice furnizate de AccuWeather, ninsorile revin in anumite zone din țara incepand cu data de 5 martie 2024. Acest fenomen meteorologic va aduce cu sine așternerea stratului de zapada și temperaturi scazute, sub pragul de ingheț, in diverse regiuni ale țarii. Este recomandat…

Rod Stewart iși vinde drepturile de autor pentru 100 de milioane de dolari

20:46, 17.02.2024 - Cantarețul britanic Rod Stewart si-a vandut drepturile de publicare si de exploatare a muzicii inregistrate asociate catalogului sau in schimbul a aproape 100 de milioane de dolari, a relatat joi Wall Street Journal citat de AFP.

PIAȚA DREPTURILOR MUZICALE Rod Stewart iși vinde drepturile de autor intr-o afacere istorica ce redefinește valoarea moștenirii sale muzicale!

13:56, 17.02.2024 - Rod Stewart iși lasa amprenta pe piața muzicala, incheind o afacere remarcabila cu Iconic Artists Group pentru drepturile asupra hiturilor sale legendare și mai mult, marcand un nou capitol in era digitala a drepturilor muzicale. The post PIAȚA DREPTURILOR MUZICALE Rod Stewart iși vinde drepturile de…

Mike, iubitul Iuliei Albu, rupe tacerea dupa participarea la America Express și desparțirea de vedeta. „Nu am mai vazut-o așa niciodata”

11:15, 06.02.2024 - Iulia Albu și Mike au format o echipa in ultimul sezon America Express, show difuzat la Antena 1. In urma participarii, relația lor a avut de suferit, au fost despartiti, insa in cele din urma și-au rezolvat problemele, iar acum formeaza din nou un cuplu solid. Iubitul Iuliei Albu a dezvaluit ce au…


Ce parere ai despre aceasta stire?