Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale Oanei Roman, după surpriza primită de la Marius Elisei: „Este foarte complicat”

Publicat:

a primit recent un buchet de flori de la și a marturisit ca a vorbit mai mult in urltima perioada cu fostul soț. Vedeta a clarificat care este situația intre ea și tatal copilului ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Cat de greu ii este Oanei Roman sa scape de numele Elisei de pe Instagram. A reușit mai repede decat credea sa iși schimbe actele: „Nu știu ce sa mai fac”

17:01, 10.04.2024 - Au trecut aproape trei ani de cand Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, dar vedeta are probleme in continuare in a renunța la numele fostului soț pe Instagram. De curand, a povestit prin ce trece de cand a inceput sa faca demersurile pentru ca numele de Elisei sa dispara de pe rețeaua de socializare.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Mioara Roman, motivul certurilor dintre Oana Roman și Marius Elisei? Fostul soț al vedetei nu a fost prezent la inmormantare: „M-a pus sa aleg” / VIDEO

17:25, 28.02.2024 - Oana Roman este distrusa de durere de cand mama ei a murit. Mioara Roman s-a confruntat cu probleme de sanatate serioase, iar tocmai grija Oanei Roman fața de femeia care i-a dat viața l-ar fi deranjat pe Marius Elisei. Vedeta marturisea ca fostul soț a pus-o sa aleaga intre cei doi, deși știa cat de…

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.

Xtra Night Show. Primele declarații ale Gabrielei, iubita lui Marius Elisei, dupa zvonurile privind desparțirea. Ce schimbari a facut in relație: ”Daca nu cred...” / VIDEO

00:01, 15.02.2024 - Gabriela Elena Bacinica a facut mai multe declarații cu privire la relația dintre ea și Marius Elisei. Cei doi formeaza un cuplu de șase luni, insa, au aparut cateva zvonuri cu privire la desparțirea lor. Aceasta afirma ca partenerul ei de viața o susprinde in fecare moment in mod placut și au planuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?