Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale fiului cântăreței Anamaria Pop. Alex, cu ochii în lacrimi: "Am aflat prin telefon că mama a murit"

Publicat:

La 19 ani, si-a pierdut mama. A aflat la telefon ca artista de muzica populara, , a murit in drum spre evenimentul la care era asteptata sa cante. Baiatul a fost chemat la locul accidentului sa adune lucrurile mamei din masina: "Era cea mai frumoasa femeie. Am avut senzatia ca ea inca se mai afla in casa, ii mai simteam mirosul. Am inchis ferestrele si am inceput sa plang", povestește Alex.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Știrile Antena Stars. Soția lui George Nicolescu, primele declarații dupa ce artistul a murit. Erau impreuna de 56 de ani: „Totul a luat-o la vale” / VIDEO

15:40, 26.03.2024 - George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Soția lui i-a fost, de departe, cel mai important sprijin in lupta cu boala. Cantarețul a fost operat vinerea trecuta și trebuia sa fie externat ieri, dar starea lui s-a agravat, atunci cand a fost dus la terapie intensiva.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Mama lui Yannis, baiatul care a murit dupa ce a baut energizante, declarații dureroase despre noua lege. Nu mai pot fi vandute minorilor: ”M-a luat tremuratul”

08:35, 21.02.2024 - Copiii minori din Romania nu mai pot sa cumpere energizante din magazine, conform noii legi adoptate de Guvern. Aceasta propunere vine in urma unei tragedii, cand Yannis a murit intr-o tabara de tava, dupa ce a consumat mai multe doze. Mama lui a facut declarații dureroase, dupa ce a vazut propunerea…

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?