Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primăria, ANUNŢ de ultim moment pentru persoanele cu dizabilităţi. Se propun noi STIMULENTE financiare

Publicat:

Dupa ce a decis acordarea unui ajutor lunar de 1000 de lei copiilor cu dizabilitati din Bucuresti, a propus al acordarea unui stimulent similar si adultilor din aceasta categorie.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicușor Dan convoaca ședința pentru aprobarea bugetului pe anul 2024

13:35, 11.03.2024 - Primarul General, Nicușor Dan, a convocat ședința extraordinara a Consiliului General al Municipiului București, luni, de la ora 14:00. Pe ordinea de zi se afla proiectul de hotarare privind aprobarea bugetului Municipiului București pe anul 2024.

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii au emis cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice

21:45, 06.03.2024 - In aceasta seara, cu puțin timp in urma, meteorologii au emis un cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Dan Șucu, anunț de ultim moment legat de derby-ul Rapid - FCSB: „Nu are sens! Vom reevalua acest lucru”

00:25, 29.02.2024 - Rapid a invins-o pe UTA, scor 4-1, in runda cu numarul 28 din Superliga. Dan Șucu, finanțatorul gruparii giuleștene, a fost incantat de evoluția debutantului Robert Badescu (18 ani). Dan Șucu a plecat fericit de la stadionul din Giulești. L-a laudat pe Badescu, dar și reușita lui Burmaz din minutele…

Știri Constanta: Consumatorii din zona Inel II, fara apa! Anunt de ultim moment de la RAJA Constanta

17:10, 21.02.2024 - Lucrarile de remediere a avariei pe conducta de alimentare cu apa de la intersectia strazilor Izvor cu Dionisie cel Mic, din municipiul Constanta, a fost finalizata in jurul orei 14.30.La scurt timp insa de la intrarea in presiune, conducta a cedat la cativa metri fata de avaria initiala. De aceea,…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic. 24 de județe din Romania, afectate de avertismentul meteorologilor

09:10, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic in Romania. 24 de județe din țara noastra sunt afectate de avertismentul facut de meteorologi. Iata cum va fi vremea in aceasta zi de duminica, pe data de 11 februarie…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

10:45, 04.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben și portocaliu de vant, ninsori și viscol in mai multe regiuni ale țarii. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ger și ninsori. Director ANM: "Valori spre -9 sau -10 grade Celsius"

17:25, 24.01.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment! A fost emis un cod galben de ger și ninsori. Potrivit meteorologilor, vremea se va raci considerabil, iar in zonele montane va ninge, in timp ce in restul țarii sunt așteptate precipitații mixte.


Ce parere ai despre aceasta stire?