Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima poza de vacanta, ultima poza din viata. Familia care a disparut cu totul in doar cateva clipe

Publicat:

Totul s-a petrecut in fata sotiei disperate si a celorlalti copii, doi baieti si o fata.

Este ultima fotografie cu aceasta familie fericita. Tragedia care a urmat la numai cateva secunde i-a distrus pentru totdeauna.

din si familia sa se aflau de cateva ore in Mallorca si au decis ca inainte de orice sa faca poze pe stanci.

A fost prima si ultima poza facuta in prima lor vacanta in strainatate.

Baiatul de 6 ani al familiei a fost luat de un val si a cazut de pe stanca. Tatal copilului s-a aruncat imediat dupa el. Cei doi au murit inecati.

Totul…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa de peste 7 ani. Soția și copii au disparut din viața sa: ”Nu știu de ce...” / VIDEO

20:31, 16.04.2024 - Artistul Ini nu mai știe nimic de familia sa. Soția lui a decis sa plece in Anglia și nu a mai vrut sa se intoarca in țara, apoi l-au urmat și cei doi copii. Barbatul in varsta de 70 de ani iși dorește sa-i revada dupa atația ani.

De ce a disparut Georgiana Lobonț din viața publica: ”Abia am așteptat”

11:20, 06.04.2024 - Georgiana Lobonț a disparut din viața publica de o vreme, iar fanii au inceput sa se intrebe ce s-a intamplat. Ei bine, nu este nimic grav. Artista și-a luat o vacanța de lux alaturi de familia ei. Artista a și anunțat ca ia o pauza de la spectacole și ca va ta cu familia.Georgiana a avut in acest…

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Smiley, imagine rara cu tatal și fratele sau! Cantarețul și-a luat familia și a plecat in vacanța / FOTO

13:40, 07.03.2024 - Smiley este destul de privat atunci cand vine vorba despre viața personala, preferand sa fie mai discret in ceea ce privește viața de familie. Insa, de curand, artistul a postat o imagine rara cu tatal și fratele sau. Iata cat de bine seamana cantarețul cu fratele lui, dar și cat de mult l-a moștenit…

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Vladuța Lupau, in doliu. Artista, aflata in vacanța, in Maldive, a primit vestea ca o persoana din familia ei s-a stins din viața: „Dumnezeu sa-l odihneasca…” / FOTO

12:35, 03.03.2024 - Aflata in vacanța, in Maldive, alaturi de soțul și fiul ei, Vladuța Lupau a primit o veste trista. O persoana din familia ei s-a stins din viața și urmeaza sa fie condus astazi pe ultimul drum. 

„A fost viața și sufletul nostru”. Un copil de 10 ani, electrocutat mortal in camera de hotel, cand era in vacanța cu familia in UK

10:40, 28.02.2024 - Un baiețel de 10 ani a murit tragic, dupa ce s-a electrocutat intr-o camera de hotel din Anglia. Copilul era in vacanța cu familia și s-a stins la patru zile dupa incident, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?