Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima Împărtăşanie pentru 14 copii catolici

Publicat:

din Timisoara, 14 copii catolici, zece baieti si patru fete, imbracati in straie de sarbatoare, au trait duminica emotionantul ... The post pentru 14 copii catolici appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Focar de infecție cu Norovirus, confirmat la Colegiul Loga din Timișoara

12:26, 04.04.2024 - Focar de infecție cu Norovirus la Colegiul C.D. Loga din Timișoara, in randul pacienților internați la Spitalul Clinic de Urgența pentru Copii „Louis Țurcanu”. Pana in prezent, au fost confirmate 4 cazuri. Ancheta epidemiologica este in desfașurare.

Zeci de copii și profesori de la un colegiu din Timișoara, la spital cu simptome de intoxicație. Cauza e necunoscuta

13:30, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital. Citește și: Copil din Brașov, agresat și forțat sa munceasca in condiții inumane…

Peste 80 de elevi și profesori de la un liceu au ajuns la spital cu simptome de intoxicatie. Cauza, un mister

11:36, 03.04.2024 - Zeci de elevi si profesori de la Colegiul Nattional C.D. Loga din Timisoara au ajuns la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” si la Spitalul Municipal din Timisoara, cu simpatome de intoxicatie.

Zeci de copii și profesori de la un Colegiu din Timișoara au ajuns de urgența la spital. Cursurile au fost intrerupe, este cercetata cauza

09:55, 03.04.2024 - Aproape 90 de copii de la Colegiul CD Loga din Timișoara, alaturi de 12 adulți, profesori și angajați ai școlii, au ajuns noaptea trecuta la spital, cu simptome de intoxicație. O parte din ei au fost internați la spital.

Situația de criza la Timișoara, zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. Subprefect: "Nu excludem nicio varianta. Poate fi orice"

08:56, 03.04.2024 - Zeci de elevi si profesori de la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara au ajuns la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” si la Spitalul Municipal din Timisoara, cu simptome de intoxicatie. 16 elevi și un  profesor au ramas internați in spital. Astazi, cursurile sunt suspendate acolo. O echipa a DSP…

Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital

21:15, 10.02.2024 - Pompierii timișoreni au intervenit de urgența, sambata dupa masa, dupa ce un apel la 112 venit la ora 14:21 anunța o explozie produsa la o... The post Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Opt copii din Timiș au fost internați cu suspiciune de botulism. Doi dintre ei sunt in stare grava

11:25, 29.01.2024 - Opt copii din judetul Timis au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, cu suspiciune de botulism, doi dintre micuti necesitand monitorizare permanenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?