Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prețurile locuințelor prezentate bucureștenilor la tIMOn în această toamnă, în creștere cu 10% față de anul trecut

Publicat:

Ediția din aceasta toamna a Targului Imobiliar Național - tIMOn vine cu o creștere de 10% a prețurilor pentru locuințele noi, fața de oferta prezentata anul trecut, in principal datorita cererii susținute, potrivit organizatorilor targului.

Conform unui comunicat remis vineri AGERPRES, toate schimbarile de pe piața imobiliara din acest an au dus la o creștere importanta a cererii, iar acest lucru se reflecta în prețurile locuințelor noi.

'Ediția din aceasta toamna a târgului imobiliar se suprapune și cu suplimentarea fondurilor…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

STATISTICI EUROSTAT Preturile locuintelor din UE au scazut in T4 2023, insa au crescut chiriile

07:55, 06.04.2024 - Preturile la locuinte in Uniunea Europeana au scazut cu 0,3% in trimestrul patru din 2023, comparativ cu precedentele trei luni,... The post STATISTICI EUROSTAT Preturile locuintelor din UE au scazut in T4 2023, insa au crescut chiriile first appeared on Informatia Zilei .

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Eurostat: Prețul locuințelor s-a dublat in multe state UE din 2010 pana in 2023

15:25, 04.04.2024 - Preturile la locuinte in UE au scazut cu 0,3% in trimestrul 4 din 2023, comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce chiriile si-au continuat traiectoria ascendenta, inregistrand un avans de 0,6%.

LIVE: Incep conferintele Dilema la Constanta. Ce subiecte sunt prezentate in prima zi (Galerie FOTO)

18:15, 28.03.2024 - Joi 28 martie, de la ora 18.00, in Aula Bibliotecii Judetene Ioan N. Roman, incep Conferintele Dilema la Constanta. Editia constanteana poarta titlul MultiEuropa. Vechile culturi si noua diversitate, iar tema care reuneste editia constanteana a evenimentului este multiculturalismul. In prima zi a conferintelor…

Pretul la benzina este in crestere, fata de ziua precedent! Care sunt preturile la carburanti astazi, 26 martie 2024

11:20, 26.03.2024 - Șoferii romani care vor sa-si alimenteze masina cu benzina sau cu motorina trebuie sa stie ca marti, 26 martie 2024, preturile la benzina standard si benzina premium sunt in crestere, fata de cele afisate in ziua precedenta.Mai exact, conform specialistilor, vorbim, in mod normal, de o crestere a preturilor…

Prețurile locuințelor continua sa creasca. Apartamentele vechi, mai scumpe decat cele noi

21:05, 17.03.2024 - Bucureștiul ocupa locul trei intr-un clasament al prețului pe metru patrat al apartamentelor, fiind depașit de Cluj-Napoca și de Brașov. Luna februarie s-a remarcat cu o creștere spectaculoasa a interesului pentru apartamentele de vanzare.

Prețurile locuințelor vor crește cu pana la 10% in 2024, RE/MAX Romania

14:15, 14.03.2024 - Prețurile locuințelor ar putea crește cu 10 la suta anul acesta, potrivit prognozelor anunțate de specialiștii de la RE/MAX Romania. Potrivit specialiștilor in imobiliare care au participat la studiul RE/MAX, prețurile locuințelor – atat case, cat și apartamente – vor crește anul acesta. Cca. 35% dintre…

Prețurile in scadere și datoriile in creștere, efecte majore asupra sectorului imobiliar comercial (analiza)

15:40, 15.02.2024 - Intr-o perioada in care investitorii iși calculeaza urmatoarele mișcari in funcție de conflictele din diferite regiuni ale lumii, de informații macroeconomice sau de raportarile companiilor listate la bursa, atenția lor este acum indreptata asupra unei alte situații. Dificultațile prin care trece acum…


Ce parere ai despre aceasta stire?