Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREŢUL MAXIM pe care petroliştii îl pot afişa la pompă. Cum va fi calculat şi când va fi afişat

Publicat:

pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va prezenta astazi pretul maxim pe care petrolistii il pot afisa la pompa. Plafonul va fi modificat o data la doua saptamani, tinand cont de cotatiile produselor petroliere la bursele internationale.

Noile preturi la pompa vor trebui afisate miercuri, de la miezul noptii. Nerespectarea plafonului instituit de pentru Reglementare in Energetica va aduce cu sine pedepse dure pentru operatorii de pe piata petroliera.

"O data la doua saptamani, practic, pretul la panou o sa reflecte situatia de pe bursele…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Noile tarife la caldura intra, de astazi, in vigoare: Hotararile ANRE, publicate in Monitorul Oficial

13:40, 21.03.2024 - Noile tarife la energia termica, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, la 19 martie, intra, de astazi, in vigoare. Hotararile ANRE au fost publicate in Monitorul Oficial.

Sfarșit de iarna cu ușoare ieftiniri la pompa: Cat vor achita maine soferii pentru carburanti

12:11, 28.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 10 bani iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Gazul, mai ieftin de astazi: Noile tarife au intrat in vigoare

09:30, 23.02.2024 - Consumatorii din intreaga țara vor achita mai puțin pentru gaz, de astazi, 23 februarie. Noile tarife, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, au fost publicate in Monitorul Oficial.

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.

Care va fi prețul carburanților in Moldova in acest weekend

12:16, 02.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat vineri, 2 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 3 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,21 lei/litru (+7 bani), iar al motorinei…

Prețul benzinei sare de 24 lei per litru: Cu cat se scumpește motorina maine

12:40, 31.01.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine,1 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 9 bani, iar motorina - cu 8 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?