Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presedintele Iohannis, din nou pe munte, alaturi de un grup de tineri. Cum s-a pozat de data aceasta

Publicat:

a urcat din nou pe munte. De data aceasta, el s-a alaturat unui grup de tineri împreuna cu care a mers pe Vârful Negoiu, din .
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

REUNIUNE CONSILIUL EUROPEAN Presedintele Iohannis, la reuniunea extraordinara a Consiliului European

14:20, 18.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri si joi, la reuniunea extraordinara a Consiliului European, desfasurata la Bruxelles. The post REUNIUNE CONSILIUL EUROPEAN Presedintele Iohannis, la reuniunea extraordinara a Consiliului European first appeared on Informatia Zilei .

Presedintele Iohannis a semnat decrete de decorare a Academiei de Studii Economice, Bursei de Valori Bucuresti, Asociatiei Romane a Bancilor

14:40, 10.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret de decorare a Academiei de Studii Economice, Bursei de Valori Bucuresti, Asociatiei Romane a Bancilor, Institutului Bancar Roman si Institutului de Studii Financiare, cu prilejul Zilei Educatiei Financiare, transmite Administratia Prezidentiala.

Risc insemnat de avalanșa la munte, in unele de 3 pe o scara de la 1 la 5

19:40, 22.03.2024 - Meteorologii anunta risc insemnat de avalansa, la altitudini de peste 1800 de metri, in Muntii Fagaraș, Bucegi, Rodnei și Calimani. In celelalte masive muntoase riscul de avalansa este moderat, fiind cotat cu 2 pe o scara de la 1 la 5.

Iarna s-a intors la munte: strat de zapada record și risc mare de avalanșa. Ce zone trebuie sa evite turiștii - VIDEO

07:06, 15.03.2024 - Iarna s-a intors la munte, deși, saptamanile trecute, au fost inregistrate temperaturi specifice lunii mai. In ultimele doua zile, insa, a nins puternic, iar stratul de zapada a ajuns la aproape doi metri la Balea Lac. Potrivit masuratorilor, acesta este cel mai mare strat de zapada inregistrat pana…

Președintele Iohannis anunța oficial ca “intra in competiția pentru funcția de secretar general al NATO”

17:35, 12.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis anunța oficial ca “intra in competiția pentru funcția de secretar general al NATO”.  “Rusia a devenit o amenințare grava și de lunga durata, iar noi avem o ințelegere profunda inclusiv din perspectiva istorica asupra actualei situații de securitate. Cred ca NATO are nevoie…

Președintele Iohannis a vorbit la Strasbourg „in plenul gol”. Discursul de 20 de minute, ascultat de „o mana” de oameni.

14:35, 07.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri in plenul Parlamentului European, in cadrul dezbaterii „This is Europe”. Sala Parlamentului de la Strasbourg a fost aproape goala in timpul discursului susținut de șeful statului.

Presedintele Iohannis: Ii dorim regelui Charles al III-lea o recuperare completa

11:15, 06.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis marti regelui Charles al III-lea, bolnav de cancer, recuperare completa. „Gandurile noastre se indreapta catre Majestatea Sa Regele Charles al III-lea si familia regala, precum si catre poporul Regatului Unit in aceste momente dificile. Ii dorim Majestatii Sale…

Salvamontiștii avertizeaza ca este risc crescut de avalanse la munte. Zonele vizate

18:06, 03.02.2024 - Salvatorii montani anunta ca, in aceasta perioada, este risc insemnat de producere a unor avalanse in Masivul Bucegi si in Muntii Fagaras. In Brasov, salvamontistii au montat panouri de avertizare, care avertizeaza asupra pericolului, transmite News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?