Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierã în televiziune: Neatza transmite live, timp de o sãptãmânã, din Delta Dunãrii

Publicat:

Incepand de luni, 17 iunie, matinalii de la Antena 1 puncteaza o noua premiera in televiziune. Gasca vesela de la Neatza cu Razvan si Dani paraseste platoul de televiziune si se muta in ...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Emma Ștefan și Tavi Colen, poveste de dragoste ca in filme! Cei doi și-au adus aminte de inceputul relației lor / VIDEO

12:35, 01.03.2024 - Emma Ștefan și Tavi Colen au venit in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și au vorbit despre relația lor. Cei doi au o poveste de dragoste ca in filme și sunt impreuna de 14 ani! In cadrul emisiunii, aceștia și-au adus aminte de inceputul relației frumoase de iubire pe care o…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Cum a inceput relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi. Și-a cunoscut iubitul cand inca era casatorita

16:55, 29.01.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi formeaza un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor a starnit multe controverse la inceput. Cuplul a povestit cum s-a cunoscut, dar și cum a inceput povestea lor de dragoste.„Power Couple Romania – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu, incepe…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru in emisiune: „Cineva acolo sus ma iubește...”

09:20, 24.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și reușește sa aduca zambetul pe buze atat colegilor sai de breasla, cat și telespectatorilor care se uita la emisiune. Iata ce banc a spus asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV și-a amuzat colegii de breasla: „Daca credeți ca...”

08:20, 23.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Și in aceasta dimineața a spus un banc cu care a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?