Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREMIERĂ! Dr. Alban, legenda anilor '90, show de zile mari în platoul de la Neatza. Hit-ul "It's my life" a trezit nostalgia tuturor petrecăreților. Răzvan și Dani "au fost de acolo"!

Publicat:

Acest moment este special pentru toti petrecaretii melancolici ai anilor 90. Dimineata a inceput cum nu s epoate mai bine, cu Admiral C4C ,Dr. Alban, si , in platoul de la Neatza

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Catalin Bordea, remarca neașteptata la adresa Ramonei Olaru: „Dimineața, la prima ora, deschizi ochii și o vezi”. Il compatimește pe Cuza

10:10, 27.03.2024 - Catalin Bordea crede ca le este foarte greu Ramonei Olaru și lui Cuza, care au format un cuplu, sa se vada aproape in fiecare dimineața, la munca. Foștii iubiți sunt colegi la matinalul de la Antena 1. Ramona Olaru, „vecina” de la „Neatza cu Razvan și Dani”, a trait aproximativ doi ani de zile o poveste…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?